spaarprogramma´s

Blog | Spaarprogramma´s waar ik gebruik van maak

september 1, 2020

Sparen, ik hou er van. Het is toch ontzettend leuk om beloond te worden voor je aankopen met een korting of gratis product? In dit artikel vertel ik je van welke spaarprogramma´s en beloningssystemen ik graag gebruik maak.

Koopzegels

Toen mijn oma vroeger koopzegels spaarde, vond ik dat onzin. Waarom zou je betalen voor die zegeltjes? Inmiddels vind ik het top. Het is elke keer een klein bedrag op de boodschappen en uiteindelijk krijg je een leuk bedrag (lees hier mijn bespaartips) terug voor een vol boekje. De rente is in verhouding zelfs hoger dan die van de gemiddelde spaarrekening dus wat mij betreft een hele fijne en handige manier om te sparen. Nu raad ik je niet aan om voor honderden euro´s koopzegelboekjes in huis te leggen, ik zou ze eerder opsparen voor een weekendje weg of een dagje winkelen. Zowel Albert Heijn als Jumbo hebben een spaarsysteem met koopzegels. Bij de Appie verdien je wat meer maar bij de Jumbo hebben ze kleinere boekjes en krijg je dus sneller geld; net wat je fijn vindt.

Lush

Bij Lush kun je 5 lege potjes inleveren; hier krijg je dan een gratis vers gezichtsmasker voor terug. Wel even opletten; in Nederland mag je ook de doorzichtige verpakkingen inleveren, dit is niet in elk land het geval. Voor de mensen die zich afvragen hoe zo´n gratis masker ophalen werkt; je kiest gewoon je masker uit, brengt ´m met je 5 lege en schone potjes naar de kassa en de medewerker helpt je met plezier verder.

Euroclix

Euroclix is het online spaarsysteem dat ik het langst gebruik, ik vind het erg handig. Bij Euroclix krijg je voor online aankopen een klein bedrag, dit kun je uiteindelijk uit laten betalen of omzetten in cadeaubonnen. Ze hebben een extentie die je in je browser kunt installeren, je ziet dan direct aan het gekleurde icoontje of je bij een site ¨clix¨ kunt sparen of niet. Ongemerkt koop je toch veel meer online dan je vooraf denkt (ik tenminste) en zo kan het bedrag dat je aan clix spaart best wel snel oplopen. Als je je via mijn link aanmeldt, dan krijg ik 150 clix!

Thuisbezorgd

Dat Thuisbezorgd.nl ook een spaarprogramma heeft, wist ik tot vorige week niet. Met elke bestelling spaar je daar punten en 100 punten kun je inwisselen in de Bonuswinkel. Voor 100 punten heb je bijvoorbeeld een bon van €5 om te besteden op Thuisbezorgd maar er zijn nog talloze andere acties te vinden.

H&M

Bij H&M lever ik regelmatig een zak met oude kleding in, in ruil daarvoor krijg ik dan een kortingsbon van 15%, als je H&M Club member bent, krijg je zelfs 2 kortingsbonnen. De tas die je inlevert kan gewoon een boodschappen tas zijn en alle textiel mag er in, ook als het stuk of vies is.

Klantenpassen

Bij vrijwel elke winkel waar ik regelmatig kom, heb ik ook nog een klantenpas om punten te sparen; baadt het niet dan schaadt het niet. Zo spaar ik onder andere punten op mijn aankopen bij The Body Shop en Hunkemoller en ben ik H&M Club member, hiermee spaar ik met mijn bestellingen voor punten die je weer kunt inleveren voor onder andere korting. Stempelkaarten of klantenpassen sla ik af als ik écht maar 1 of 2 keer per jaar bij een winkel kom en al weet dat ik toch niet genoeg kan sparen. Vroeger nam ik alle spaarprogramma´s aan maar inmiddels hou ik het liever wat simpeler.

Welke spaarprogramma´s gebruik jij?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Marjoleine

    Ik hou echt van sparen dus ik herken wat je schrijft! Ik spaar ook koopzegels en ik vind Qassa echt een aanrader. Je spaart geld door mailtjes aan te klikken die je ontvangt, en als ik iets bestel ga ik er naartoe via deze site en krijg je een commissie. Ik heb al een keertje meer dan €50 gestort gekregen op mijn rekening en het is een kleine moeite 🙂

    september 5, 2020 at 10:58 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.