Instagram Slider

sieradenwebshop

Blog | Vandaag en morgen 50% korting in mijn sieradenwebshop!

juni 20, 2021

Zoals je wellicht weet, heb ik een sieradenwebshop waarin ik met heel veel plezier minimalistische sieraden verkoop. Vanwege mijn vakantie krijg je vandaag en morgen (20-21 juni 2021) 50% korting met de code ¨VAKANTIE¨. Klik hier om naar de sieradenwebshop te gaan. Lees je dit artikel te laat? No worries, mijn sieraden zijn gelukkig altijd al vriendelijk geprijsd. Op de hoogte blijven van acties en nieuwe sieraden? Volg Mira Sells op Instagram!

Is de korting geldig op alles?

De code is geldig op alle losse sieraden maar niet op het sieradenabonnement en de verjaardagsbox. De code is ook alleen geldig op sieraden die nu voorradig zijn. Als je favoriet uitverkocht is, kan het zijn dat deze later weer op voorraad komt maar de korting is helaas echt alleen deze twee dagen geldig.

Hoe duur is het verzenden?

Zonder track & trace binnen Nederland (op eigen risico) gratis. Met track & trace of naar andere landen binnen Europa betaal je €4.

Kan ik retourneren?

De normale voorwaarden zijn van toepassing. Dit betekent dat je 2 weken de tijd hebt om te ruilen of retourneren en dat oorbellen vanwege hygiëne niet teruggestuurd kunnen worden.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Binnen 24 uur! Vanwege mijn vakantie is morgen de laatste verzend dag, daarna heb ik een weekje pauze.

Happy Shopping! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.