Instagram Slider

sieraden

Blog | Mega veel korting op mijn minimalistische sieraden

augustus 18, 2021

Zoals je wellicht weet, run ik met heel veel plezier een webshop waar ik minimalistische sieraden verkoop. Aankomende zondag hou ik voor de tweede keer een ¨flash sale¨ en kun je wel 75% korting krijgen! In dit artikel vertel ik wat het precies inhoudt.

Wat is de flash sale?

Tijdens de flash sale verkoop ik 2 uur lang de oudere collectie van mijn webshop via Instagram stories, de sale vindt dus niet plaats in de webshop. Welke items er exact verkocht gaan worden is een verrassing maar op mijn Instagram (en bovenaan dit artikel) geef ik zo nu en dan een teaser. De sieraden zijn allemaal nog mooi maar ik wil ruimte maken voor toffe nieuwe items, ze gaan daarom voor hele lage bedragen weg.

Wanneer is de flash sale?

Aankomende zondag, 22 augustus 2021, van 12:00 tot 14:00. De sale stopt als alles uitverkocht is, vorig jaar was dit na één uur al.

Moet ik me aanmelden?

Nee, je kunt gewoon zondag vanaf 12:00 mijn stories bekijken en kopen wat je leuk vindt. Via mijn stories kun je wel een notificatie aanzetten; zo krijg je vlak voor de start van de flash sale een melding op je telefoon en weet je zeker dat je ´m niet mist.

Zijn er nog dingen belangrijk om te weten

Alle regels en voorwaarden zal ik bij de start van de flash sale in de stories nog duidelijk op een rijtje zetten maar hier alvast het een en ander ter voorbereiding.

  • Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • Verzending is gratis binnen Nederland maar wel op eigen risico. Verzending met track & trace en naar België kost €4 en is op mijn risico.
  • Retourneren is niet mogelijk, uiteraard heb je wel gewoon garantie.
  • OP = OP.

Tot slot

De vorige flash sale was een enorm succes en ik kijk er naar uit om zondag weer te gaan knallen. Mega leuk om iedereen blij te maken met mooie sieraden en ik kan niet wachten om weer gave nieuwe dingen in te gaan kopen. Zie ik je zondag op Instagram?

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.