sieraden webshop

Blog | 50% korting op alles in mijn sieraden webshop!

maart 14, 2022

Zoals je wellicht heb meegekregen, ga ik stoppen met mijn sieraden webshop Mira Sells. Ik stop per 1 april en tot die tijd is er 50% korting op alles met de code ‘final sale’.

Mira Sells

Bij Mira Sells vind je minimalistische sieraden voor (al voor de korting) lage prijzen. Alle sieraden zijn van goede kwaliteit, gemaakt van RVS en kunnen prima tegen water. De verkopen gaan erg hard maar op het moment van schrijven zijn er nog ruim 90 verschillende sieraden om uit te kiezen: voor ieder wat wils!

Gratis verzending

Verzending binnen Nederland en zonder track & trace is bij Mira Sells volledig gratis. Voor track & trace of verzending naar Belgie, betaal je €4. Verzending zonder track & trace is altijd op eigen risico, gelukkig is het op duizenden bestellingen slecht een paar keer mis gegaan.

Op = op

Op dit moment heb ik van vrijwel alle sieraden nog maar één of twee exemplaren op voorraad, de actuele voorraad zie je onder elk product staan. Op is dus echt op en nabestellen is niet meer mogelijk.

Happy shopping!

Wat mij betreft is deze enorme korting een hele leuke gelegenheid om wat moois voor jezelf te kopen of alvast een cadeautje in te slaan! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.