sieraden abonnement

Blog | Ik heb een abonnement gelanceerd!

januari 5, 2021

Op 31 december zei Steven grappend tegen me ¨hoelang tot je weer een nieuw idee bedenkt voor je bedrijf?¨. Regelmatig moet Steven op willekeurige momenten zijn activiteiten staken omdat ik hysterisch enthousiast ben over een nieuw plan en dat wil bespreken en daar word ik hier thuis een beetje mee geplaagd. Dit jaar duurde het maar liefst 3 hele dagen voordat ik iets nieuws bedacht en dat nieuwtje deel ik in dit artikel graag met jullie. Er is namelijk een sieraden abonnement beschikbaar vanaf nu!

Een abonnement

Ik heb een sieraden abonnement in mijn webshop gelanceerd! Abonnees krijgen maandelijks een nieuw sieraad thuisgestuurd voor een voordelig tarief én krijgen korting in de webshop.

Waarom een sieraden abonnement?

Om verschillende redenen. Ik wilde iets leuks bedenken voor mijn vaste klanten en geef ze hiermee een leuke korting. Het is toch ook geweldig om elke maand een leuke verrassing in de brievenbus te krijgen? Ook is het een manier om vaste inkomsten te genereren, al werkt dat wat beter als je een doorlopend abonnement hebt maar dat wilde ik per se niet. Ik vond het belangrijk om mijn abonnement laagdrempelig te houden en iets wat continu doorloopt of waar je lang aan vast zit, is dat voor mij niet.

Leuk, ik wil meer informatie!

Ik ga hier niet alle informatie helemaal uitgebreid bespreken, die is te vinden op de productpagina waar je het abonnement kunt aanschaffen maar uiteraard heb ik wel wat details voor je.

  • Het kost €10 per maand, je sluit het af voor 3 maanden en daarna stopt het automatisch.
  • Je sieraad heeft een minimale waarde van €10.
  • Het sieraad dat je krijgt is een verrassing maar je mag bij het afsluiten wel doorgeven of je goud of zilver draagt, welke soort sieraden je draagt én wat je eventueel al hebt uit mijn webshop.

Tot slot

Ik heb al veel leuke abonnees mogen verwelkomen en kan niet wachten om de eerste lading te gaan verzenden! Als je vragen hebt over het abonnement, stuur me vooral een mail of DM, die beantwoord ik met plezier!

Is een sieraden abonnement iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.