promoten

Blog | Wil jij jouw blog, bedrijf, of account promoten?

augustus 6, 2020

Corona is al een aantal maanden onder ons en veel bloggers en ondernemers hebben daar last van. Verkopen zijn minder, bezoeken zijn minder en ondanks dat het echt wel weer aan begint te trekken, is de schade voor veel bedrijven voelbaar. Omdat ik zelf ook merk dat het minder is én graag wat wil doen voor andere bloggers en kleine ondernemers; biedt ik vanaf volgende week een heel goedkoop advertentieplekje aan op mijn website. Op deze manier kun je eenvoudig je blog promoten, je account een boost geven of bezoekers naar je webshop trekken.

Waar kan ik adverteren?

Zien jullie die zijbalk waar onder andere mijn welkomstbericht, e-book en (als het goed is) een advertentie staan? Daar kun jij met jouw social media account, webshop of webshop komen te staan. Er komt dan een banner te staan waarop mensen kunnen klikken, deze stuurt mensen dan naar de door jou gekozen pagina. Je mag dus naar je blog, site of account verwijzen maar ook naar een specifiek artikel, product of foto.

Wat kost het?

Het kost €40 exclusief BTW om daar één week te mogen staan.

Hoe veel levert me dat op?

Wat het je qua bezoekers of inkomsten oplevert kan ik niet zeggen. Dat verschilt per bedrijf, per week én ligt aan de uitstraling van de banner. Ik kan wel vertellen dat mijn website op dit moment zo´n 12.000 unieke bezoekers per maand trekt en dat de sidebar op de homepage en naast elk artikel bij een desktopbezoek getoond wordt; je krijgt dus flink wat impressies. Op de mobiele website wordt de sidebar onderaan de pagina weergegeven.

Wat zijn de voorwaarden?

 • De actie is alleen geldig voor kleine bloggers, kleine accounts en kleine webshops. Grotere bedrijven betalen het normale tarief.
 • Je advertentie blijft één week (7 dagen staan). Meerdere weken inkopen is vooralsnog niet mogelijk maar je mag deze voorkeur wel doorgeven. Als er dan extra ruimte is, krijg je een berichtje.
 • Je levert zelf een vierkante banner aan. Omdat ik mijn site wel mooi wil houden, dient deze banner er professioneel uit te zien. Dit betekent niet dat ´ie allemaal flitsende dingen of ingewikkelde visuals moet bevatten; een eenvoudige foto of tekst kan ook gewoon. Als we er na meerdere keren feedback niet uitkomen omdat ik de banner niet passend vindt, heb ik het recht om de samenwerking te annuleren en krijg je je geld terug. Wil je dat ik een banner voor je maak? Dan betaal je daar €25 extra voor.
 • Betaling dient voor plaatsing te gebeuren.
 • Ik maak geen reclame voor vlees, alcohol of dieetproducten.
 • Bij veel interesse ga ik in zee met de accounts/bedrijven die ik het meest passend vind.
 • Deze actie is tot een nader te bepalen moment geldig en kan door mij op elk moment beëindigd worden. Al gemaakte planningen worden dan uiteraard wel nagekomen.
 • Je mag een tracking link maken als je wilt bijhouden hoe veel er geklikt wordt, hier ben je zelf verantwoordelijk voor en ik heb hier geen inzage in.

Ik wil dit! Wat nu?

Leuk! Als je een mailtje stuurt naar info@miraennen.nl, maken we het zo snel mogelijk in orde. Ik zal je dan laten weten of er nog ruimte is en wanneer. Het is handig als je de volgende dingen mee stuurt:

 • Een korte beschrijving van wat je doet.
 • De link naar je blog, webshop of account die je aan de banner wilt koppelen.
 • Je factuurgegevens. Als je geen KVK-registratie hebt, mag je me een kwitantie sturen.
 • Eventueel al je banner (deze kun je bijvoorbeeld maken in Canva).

Ik ben benieuwd naar jullie leuke reacties en banners!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.