project

Blog | Mijn nieuwe project is live!

november 29, 2019

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik weer wat nieuws ging doen, gewoon omdat ik het niet kan laten. Vandaag is dat project eindelijk live gegaan en dat deel ik met veel plezier!

Mira Sells is live!

In mijn vorige artikel over dit project vertelde ik dat ik een sieradenshopje ging beginnen via Instagram. De afgelopen weken stonden vooral in het teken van wachten op de levering maar sinds vanmorgen zijn de sieraden dan eindelijk te koop!

De collectie

Helaas zijn er een aantal sieraden vertraagd, die verwacht ik binnen twee weken. Ik wilde toch graag alvast beginnen en heb daarom het eerste gedeelte alvast online gezet. Op dit moment verkoop ik alleen goudkleurige sieraden maar bij genoeg interesse komen er ook zilveren bij.

Hoe het werkt?

Bestellen kan heel eenvoudig via DM, ik stuur je dan de betaalgegevens en verzend je pakketje binnen 24 uur (mits je betaald hebt natuurlijk). Alle informatie over de sieraden en het bestellen kun je op het Instagramaccount vinden, daar kun je ook eventuele vragen stellen via DM. Waarom er nog geen echte webshop is, lees je in de vorige update, die komt er hopelijk wel snel!

Een goed doel

Omdat ik het belangrijk vind om ook wat goeds te doen naast alleen maar ondernemen, gaat de volledige winst van één van de sieraden naar Pink Ribbon. Deze mooie ketting kost €12 inclusief verzenden binnen Nederland. Ik ben me nog aan het oriënteren op wat kleinere stichtingen om aan te doneren maar ik vond Pink Ribbon voor nu een hele mooie.

Blij!

Ik ben heel erg blij dat dit nu eindelijk aan het gebeuren is. Al jaren droom ik over een webshop en ik geniet al de hele ochtend van het inpakken en versturen van de pakketjes. Ik vind het uiteraard super leuk als je wat bestelt, maar ook als je me gewoon gaat volgen en af en toe een like achter laat!

Zou jij graag een webshop willen hebben?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • gea

  Wauw wat leuk! Een sierdenwebshop lijkt mij ook heel leuk. Ben benieuwd naar je aankomende assortiment.

  november 29, 2019 at 3:21 pm Reply
 • Sonja Van de Sande

  Ik maakte eerst mijn eigen sieraden en verkocht ze ook, maar helaas geen tijd meer voor.
  Ik zou wel een kledingwinkel willen!

  november 29, 2019 at 6:26 pm Reply
 • Anna

  Super leuk dat je een webshop gaat starten! Ik heb sinds de lente van 2018 een eigen webshop en ik vind het erg leuk om dit erbij te doen :D.

  november 30, 2019 at 12:05 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.