posterwand

Blog | Een nieuwe posterwand in de woonkamer + kortingscode!

september 29, 2020

Toen we jaren geleden in dit huis kwamen wonen, schilderden we alles wit. Het huis was oud en we hadden behoefte aan een frisse vibe. De grote witte muur in de woonkamer werd al snel behangen met posters; redelijk gekleurde posters met zwarte lijsten. Afgelopen maart schilderden we de woonkamer beige, iets waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben; het geeft veel warmte en kleur aan de ruimte maar oogt nog steeds rustig en licht. Die zwarte lijsten op die beige muur vond ik echter niet meer zo mooi en ook qua posters was ik wel toe aan iets nieuws. Van Poster Store mocht ik een aantal mooie nieuwe dingen uitzoeken voor onze posterwand en die laat ik je in dit artikel zien.

posterwand

Nieuwe posters voor de posterwand

Ik wist dat ik vooral lichte tinten wilde maar kreeg van Steven de instructie dat het ¨niet allemaal zo saai¨ moest zijn. Ik zal dat even vertalen; hij wilde niet dat ik voor extreem minimalistisch ging. Qua lijsten was ik er snel uit; ik wilde licht maar warm hout en dat bleek een goede keus; ik vind het prachtig staan bij de beige muur.

Uitkiezen

Online posters uitkiezen vind ik ideaal maar ook erg lastig; er is zo veel keus en vooral inschatten wat in het echt leuk staat, vind ik soms moeilijk. Ik ben maar gewoon begonnen met alles open klikken wat ik mooi vond, hierna ben ik alle tabbladen langs gegaan en ben ik gaan kijken welke binnen de ¨neutrale maar niet saaie¨ sfeer paste die ik wilde. Vervolgens heb ik de 7 posters die ik het mooiste vond en waarvan ik dacht dat ze bij elkaar pasten uitgekozen. Ik heb voor de slaapkamer ook wat nieuwe posters (die laat ik later nog zien want we gaan daar eerst schilderen) en had dit zo gedaan dat ik eventueel nog kon wisselen met de woonkamer.

De oude indeling

Omdat we in maart alles geschilderd hadden en we vrij broze muren hebben, had ik geen zin om opnieuw allemaal gaten te gaan boren. De opstelling van de posters is dus exact hetzelfde als de vorige. Deze lijsten waren net ietsje anders waardoor het nog niet 100% recht hangt maar dat is met wat schilderijhaakjes snel opgelost. Onze woonkamer is vrij groot dus ik heb in de opstelling bewust gekozen voor twee hele grote posters zodat de muur lekker vol hangt.

Quotes

Bij het uitzoeken van de posters had ik de nadrukkelijke instructie van Steven gekregen om geen ¨zoetsappige of inspirerende¨ quotes te kiezen, daar is ´ie allergisch voor. Deze quote vond ik echter zó leuk, enorm passend en verrassend genoeg ging Steven ook akkoord. Ook niet zo´n fan van quotes maar vind je het stiekem toch wel mooi zo in het geheel? Kies dan de poster met quote uit in het kleinste formaat, zo is het mooi onderdeel van je opstelling maar springt het niet gelijk in het oog.

Poster Store

Heb je een lege wand en vind je het lastig om een opstelling te bedenken qua posters? Teken dan eens de formaten op een vel papier, zo heb je al snel beter in je hoofd hoe het er op de muur uit komt te zien. De posters heb ik gekregen van Poster Store en ik vond de levering erg fijn. Alles is netjes ingepakt, de kleuren komen goed overeen met de site en de kwaliteit is goed. Wil je ook wat mooie nieuwe posters bestellen? Met de code ¨mira35¨ krijg je 35% korting op alle posters en lijsten, uitgezonderd Selection. De code is geldig tot en met 30 oktober 2020.

Heb jij een posterwand in je huis?

*Dit artikel betreft eens samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • gea

  Wat een leuke posters heb je uitgezocht! Zelf heb ik ook een aantal mogen ontvangen. Het vrolijkt direct alles op he 🙂 liefs gea

  september 30, 2020 at 12:30 pm Reply
 • Rachel

  Prachtig bij elkaar uitgezocht, ziet er goed uit!

  september 30, 2020 at 8:08 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.