artikelen

Blog | Mijn populairste artikelen van 2019

juli 12, 2019

Voor vandaag stond er eigenlijk een artikel over onze vakantie gepland. Echter is deze nog niet helemaal af en ben ik deze week zo extreem moe, dat ik besloot dit artikel uit mijn concepten te halen: de populairste artikelen van 2019!

Sugar Bear

Op 1 staat mijn review van de populaire blauwe haarvitamines. Geen hele grote verassing want via Google wordt dit artikel nog dagelijks gevonden. Als jij ook op zoekt bent naar iets waarvan je haar écht sneller gaat groeien, lees dan zeker de review!

Hema BAE

Ook deze review wordt heel veel gevonden via Google. Mensen zijn erg benieuwd naar de betaalbare en trendy producten van Hema.

John Frieda Zilvershampoo

Artikelen over zilvershampoo doen het eigenlijk altijd goed. Net als veel anderen ben ik altijd op zoek naar fijne shampoos om de warmte uit mijn haar te halen. Voor dit artikel probeerde ik de producten van John Frieda, hoe dat bevallen is lees je hier.

Max & More

Bijna een jaar geleden maakte ik een review van de make-up producten van Action´s eigen merk Max & More. Veel mensen zijn daar benieuwd naar want het artikel wordt dagelijks nog gelezen.

Bijzondere paaseitjes

Vooral rond Pasen (uiteraard) vlogen de statistieken van dit artikel echt door het dak. Ik proefde namelijk 50 verschillende paaseitjes en daar werd flink op Gegoogled.

Verkade Over The Top

Dit artikel heeft zijn populariteit voor een groot gedeelte te danken aan de bijbehorende winactie. Artikelen over chocolade zijn altijd wel populair, maar niks kan een winactie verslaan.

Rituals

Ook drie Rituals reviews behoren tot de populairste artikelen. Deze reviews zijn altijd mega populair én ik vind ze ontzettend leuk om te maken.

Verrassend?

Wel een beetje. Het gros van bovenstaande artikelen gaat over beauty, terwijl ik daar nog maar één keer per week over schrijf en vaak het idee heb dat mijn Blog Academy artikelen veel meer lezers trekken. Aan de andere kant ook wel logisch want een beauty review Google je wellicht eerder.

Wat was jouw best gelezen artikel in 2019?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Tessa

  mijn best gelezen artikel is een review over Naked Cherry oogschaduw van urban decay

  juli 12, 2019 at 7:10 pm Reply
 • MC Kleuver

  Het artikel over de paaseitjes is ook degene die mij het meeste is bijgebleven van deze artikelen. Een groot deel heb ik namelijk ook geproefd.

  juli 16, 2019 at 6:45 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ah leuk om te horen!

   juli 16, 2019 at 7:11 pm Reply
 • Xaifa

  Ik heb eigenlijk geen idee welke bij mij het best gelezen artikel is. Maar jij hebt hele diverse artikelen boven aan staan!

  juli 20, 2019 at 2:33 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.