Instagram Slider

nieuwe webshop

Blog | Mijn nieuwe webshop is live!

februari 1, 2021

Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik met Mira Sells, mijn sieradenwebshop. Ik begon als Instashop waar mensen via DM een bestelling konden plaatsen maar inmiddels zijn we al een paar stappen verder. Vanaf vandaag is mijn mooie nieuwe webshop online en dat vier ik natuurlijk met een paar leuke acties.

Instashop

Ik begon als Instashop waar mensen een bestelling konden plaatsen via DM. Dat was leuk maar ook wel erg veel werk. De administratie was veel meer werk dan nodig en ik moest continu bezig zijn met reageren en controleren of mensen hun betaalverzoek wel hadden betaald. Leuk dus maar niet echt praktisch en tijd om over te gaan naar een webshop.

Een webshop op mijn blog

Ik besloot een webshop gedeelte toe te voegen aan mijn blog. Zo kon ik ondertussen nadenken over en werken aan een echte site en de bezoekers van mijn blog, konden dan ook mooi mijn webshop bekijken. Handig want dit scheelde heel veel tijd qua reageren en administratie maar erg mooi was de webshop niet. Al snel had ik behoefte aan een mooie site die ook echt los staat van mijn blog.

Een eigen plek voor Mira Sells!

Ik ging aan de slag met een echte webshop met eigen huisstijl, mooie foto´s en geen ¨bloggedoe¨ er omheen. Die ¨echte¨ site staat vanaf nu online en ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb helemaal zin mijn mijn webshop weer een level hoger te gaan tillen en kan niet wachten op jullie bestellingen!

En nu?

Op dit moment ben ik vooral bezig met groeien. Ik focus met op marketing, doe continu kleine aanpassingen aan de website en zoek leuke producten om in te kopen. Mocht je iets op Mira Sells zien wat niet helemaal goed werkt, laat me dat alsjeblieft even weten. De webshop hier op Mira Tells blijft overigens gewoon bestaan maar je zult hier alleen nog de e-books terugvinden en geen sieraden meer.

Speciale acties

Om dit leuke moment te vieren, heb ik een paar leuke dingen voor jullie!

 • De eerste 10 shoppers krijgen 25% korting op hun aankoop met de code NIEUW.
 • Er komen nieuwe sieraden online, zodra deze geplaatst zijn, deel ik dat via Instagram stories.
 • Heb je een sieraad van Mira Sells of koop je voor 8 februari 2021 wat? Als je onder het betreffende product in de shop een beoordeling achter laat, ding je automatisch mee naar een Valentijnsbox. Als je meerdere producten hebt, mag je natuurlijk meerdere beoordelingen achterlaten, elke beoordeling telt als een lootje. Je beoordeling achterlaten kan tot en met 10 februari 2021 14:00, hierna loot ik een winnaar.

Hopelijk tot ziens op Mira Sells!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Anna

  Wat is je webshop mooi geworden!

  februari 1, 2021 at 10:00 am Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel!

   februari 1, 2021 at 7:00 pm Reply
 • Amber

  De webshop is echt mooi geworden en er staan echt super veel mooie sieraden op. Ik kan haast niet kiezen wat ik zou willen aanschaffen om met je mee te vieren. Veel succes met het groeien van je shopje!

  februari 1, 2021 at 2:20 pm Reply
  • Mira Ennen

   Super lief, dankjewel!

   februari 1, 2021 at 7:01 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.