nakd kortingscode

Blog | NAKD kortingscode: 20% korting met code Mira20

november 5, 2021

Om de zoveel tijd mag ik weer een NAKD kortingscode met mijn volgers delen en ook nu is het weer zo ver. Met de code Mira20 krijg je 20% korting op het hele assortiment. Ik ben zelf vooral fan van de basics maar er zijn ook zeker wat meer bijzondere items te vinden voor de liefhebbers.

De maten

De maten bij NAKD vind ik soms een beetje lastig. De ene keer vallen ze normaal en de andere keer weer heel klein. Sommige items vallen oversized maar dat staat er doorgaans altijd bij. Wat mij helpt is om in de beschrijving te kijken hoe groot het model is en welke maat zij draagt. Ik let dan ook even op de billen en borsten van het model en vergelijk die met die van mijzelf, op die manier kan ik de maten doorgaans goed inschatten.

Gratis verzending en retour

NAKD biedt gratis verzending en retour met CO2 compensatie aan, zo kun je altijd iets terugsturen als het niet past. Ondanks dat deze service geweldig is, ben ik nog steeds geen voorstander van talloze dingen kopen om het kopen. Ondanks dat mode totaal niet duurzaam is, kun je er wel op verschillende manieren mee omgaan. Koop bij twijfel een item niet, ga voor tijdloze dingen die je lang kunt dragen en met veel dingen kunt combineren. Past iets niet meer (bij je)? Gooi het dan niet zomaar weg maar maak er een ander blij mee of recycle het.

Wat shopte ik?

Op mijn Instagram stories zie je uitgebreid wat ik heb gekocht. Ik ging onder andere voor een mooie zwarte jeans, een geweldige jurk en de ideale laptoptas.

Shopze!

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.