mok

Blog | Weer leuk nieuws!

februari 12, 2019

Een tijdje terug kondigde ik al aan dat ik vanaf maart een maandelijkse nieuwsbrief ga versturen met nieuwtjes en exclusieve winacties. Vandaag heb ik wederom wat leuks te vertellen: ik heb mijn eigen mok ¨gemaakt¨. Ik laat ´m je uiteraard zien en vertel er hier onder meer over.

Kom maar door met je nieuws

Vanaf NU kun je mijn geliefde logo-mok kopen bij Sweetest Design. Hij kost €8,95 en kan gewoon in de vaatwasser. Ik gebruik ´m zelf al ongeveer een halfjaar dagelijks en de print is totaal niet beschadigd. Leuk om cadeau te geven aan iemand die ook van make-up en eten houdt, of om zelf lekker uit te drinken. We hebben er voor gekozen alleen de illustratie te drukken en geen site of naam. Zo is de mok ook leuk als je niks met mijn site hebt.

Wederom weer even een shout-out naar Emmy van zonenmaan.net die echt de mooiste illustraties ever maakt en die ik iedereen kan aanraden! Emmy luistert goed naar je wensen en kwam in mijn geval meteen met het perfecte plaatje waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Wil je ´m winnen?

In mijn eerste nieuwsbrief, die 1 maart verschijnt, kun je een mok naar keuze winnen bij Sweetest Design. Je kan dan voor de Mira Mok met mijn logo gaan, maar ook zelf een afbeelding, quote of foto aanleveren. Als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief zie je de winactie vanzelf verschijnen. Ik kan je alvast vertellen dat je er, behalve reageren via mail, niks voor hoef te doen. Inschrijven doe je via de roze balk hier onder.

Zou jij de Mira Mok willen hebben?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Jaaaaaa leuk! Maar ook zelf 1 ontwerpen!

  februari 12, 2019 at 6:27 pm Reply
 • Marian B

  De mok is zeker leuk! Bij de print moet ik meteen aan mijn schoonzusje denken, denk dat ze wel begrijpt waarom. Een leuk cadeautje.

  februari 14, 2019 at 8:08 am Reply
 • Evelien

  Jouw mok is zóóó leuk! <3

  februari 20, 2019 at 8:37 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.