Lush Tiny Hands

Body | Lush Tiny Hands

juni 10, 2014
Als ik voor mijzelf al veel te veel gekocht heb, bedenk ik altijd dat Steven iets nodig heeft. Hij heeft hele droge handen dus ik vond dat we daar iets voor moesten gaan uitzoeken bij Lush, zo kwamen we terecht bij Lush Tiny Hands. Steven was natuurlijk niet de enige die dit snoezige product mocht gaan gebruiken..

Lush Tiny Hands

Dit serum in vaste vorm zorgt voor zachte en verzorgde handen. Het handje is dan wel vast van vorm maar als je ‘m even tussen je handen wrijft komt er precies genoeg vanaf om je handen verder mee in te smeren. Lush probeert zo veel mogelijk producten in vaste vorm te maken zodat er geen conserveringsmiddelen gebruikt hoeven worden, beter voor je handen én voor het milieu. Je kunt het overigens niet alleen voor je handen gebruiken, ellebogen en andere droge plekken worden ook een stuk zachter!

Ingrediënten

Arganolie, aloë vera, cacaoboter en sheaboter, allemaal zeer verzorgende ingrediënten die zelfs de meest ruwe handen zacht zouden moeten maken. De geur is een mengsel van vanille, kamille en goudsbloem.

Ervaring

Voor Steven hielp zelfs dit niet, toch maar weer terug naar de hormoonzalf helaas. Voor mijn droge winterhanden is het heerlijk, ze worden zacht en ook voor de ellebogen en hielen is het top! De geur vind ik niet fantastisch maar ook niet onaangenaam. Het is verder ook geen hele aanwezige geur.
Leuk weetje: De sheaboter die in Tiny Hands zit word gekocht bij een vrouwencollectief in Ghana. Het collectief zet zich in voor eerlijke beloningen en goede werkomstandigheden voor zo’n 400 vrouwen.
Als je Tiny Hands ook wilt proberen kunt je ‘m halen in een Lush winkel of in de online shop voor €8,60.

Wat gebruiken jullie voor droge handen?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.