korting

Blog | We zijn jarig: 50% korting op alles!

november 29, 2020

Joepie, de webshop bestaat één jaar! Vorig jaar opende ik met veel plezier mijn sieraden webshop en nog steeds breng ik elke dag met veel plezier jullie bestellingen naar de brievenbus. Zo´n jubileum kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan dus heb ik vandaag een hele mooie korting voor je; je krijgt namelijk 50% korting op alles met de code JARIG.

Hoe krijg ik de korting?

Als je bij het afrekenen in de webshop de code JARIG invult, wordt de korting automatisch berekent.

Is de korting geldig op alles?

Ja, bijna alles; zo lang de voorraad strekt. De korting is niet geldig op de BOOBS-kettingen en die heb ik voor nu dan ook even uit de shop gehaald. Dit omdat de winst van dit product volledig naar het goede doel gaat en ik dat bedrag graag zo hoog mogelijk hou.

Mag ik dan ook een Groeiprogramma of ander product kopen met korting?

Ja. Hiervoor geldt echter wel dat er een limiet is aan wat ik aan Groeiprogramma´s en Adviesgesprekken kan geven. Als deze limiet (qua tijdsplanning) bereikt is, is de korting niet meer geldig en kun je ook niet meer voor de volle prijs een programma of gesprek boeken, omdat de agenda dan simpelweg vol zit. Op de e-books is de korting wel onbeperkt (op de jubileumdag) geldig.

Tot wanneer is de korting geldig?

De korting is alleen op het jubileum, 29 november 2020 geldig, daarna vervalt de kortingscode.

Hoe zit het met garantie en retour?

Voor bestellingen met de kortingscode gelden de normale voorwaarden. Oorbellen mogen nooit geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

Ik heb vorige week iets voor de volle prijs gekocht en wil nu graag de korting, mag dat?

Nee, sorry. Ik ben een winkel en die hebben nou eenmaal acties en dan kunnen dit soort dingen gebeuren. Ik heb vrij ver van te voren laten weten dat er een grote actie aan zat te komen maar als ik maanden vooraf al roep dat er zo´n grote korting aan komt, bestelt niemand meer wat.

Is de verzending nog wel gratis?

Jazeker, binnen Nederland wel. Let op; verzending zonder track & trace is niet verzekerd wat betekent dat je zelf aansprakelijk bent voor het kwijtraken van post. Nu komt dit gelukkig zelden voor maar het is erg druk momenteel bij de post dus ik vind het toch belangrijk om even te vermelden.

Het item dat ik wil is uitverkocht, kan ik het later nog met korting kopen?

Nee, helaas niet. Als iets uitverkocht is, is de kans dat het nog terugkomt heel klein dus twijfel vooral niet als je iets graag wilt hebben.

Tot slot

Ik verzend altijd dezelfde dag maar ga dat vandaag niet doen. Alle bestellingen worden op maandag 30 november 2020 verzonden en zijn dan, als de post een beetje meewerkt, een dag later in huis. Hou er rekening mee dat het door drukte bij de post wat langer kan duren, hier heb ik helaas geen invloed op. De inpakservice en de kerstkaartjes zijn nog steeds mogelijk als gratis optie, dit kun je doorgeven via het opmerkingenveld. Als je vragen hebt over een sieraad of nog wat anders wilt weten; stuur vooral even een berichtje via de Instagram van de shop!

Shopze!

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.