Instagram academy

Blog | Ik schreef een e-book vol Instagram tips!

juli 28, 2020

Het is nog niet zo heel lang geleden dat mijn Blog Academy e-book uitkwam. Een e-book vol tips over bloggen, Instagram en ondernemen. Mijn eerste e-book vloog over de digitale toonbank maar er kwamen ook veel verzoekjes voor een tweede e-book. Jullie wilden een e-book met álleen maar Instagram tips. Klant is koning dus ik ging aan de slag en mijn tweede e-book is inmiddels af!

Wat is er anders ten opzichte van het eerste e-book?

Mijn eerste ebook is te vergelijken met alle Blog Academy artikelen die ik ooit schreef; uiteenlopende informatie en tips over alles wat met bloggen, Instagram en ondernemen te maken heeft. In dat e-book is ook een Instagram hoofdstuk opgenomen, echter is dat maar een fractie van wat je in het tweede e-book gaat vinden. Het tweede e-book, Instagram Academy, gaat 38 pagina´s lang volledig over Instagram.

Wat kan ik leren van het e-book?

Het Instagram Academy e-book gaat volledig over Instagram en is gericht op groeien en uiteindelijk geld verdienen met Instagram. Ik heb bijna al mijn kennis gebundeld en heb zo veel mogelijk aspecten van Instagram behandeld. Je leert in het e-book onder andere de volgende dingen.

  • Hoe je meer volgers krijgt.
  • Wat wel en niet werkt op Instagram.
  • Hoe je het algoritme verslaat.
  • Wat je kunt vragen voor een betaalde samenwerking.
  • Waar bedrijven op letten bij het zoeken naar influencers.

En uiteraard nog veel meer.

Voor wie is het e-book?

Het e-book is voor iedereen die serieus aan de slag wilt met zijn of haar Instagram en op zoek is naar tips op het gebied van groeien, verbetering en geld verdienen. Uiteraard heeft een hobby-Instagrammer er ook wat aan maar we weten inmiddels dat serieus aan de slag met Instagram nou eenmaal veel tijd kost.

Praktische informatie

Het e-book heeft 38 pagina´s en is eenvoudig te lezen op een smartphone, tablet of laptop. Hij kost €10 en is hier te downloaden in mijn webshop. Mocht je mijn  e-book aanschaffen en in juli of augustus 2020 een review achterlaten op de productpagina(daar heb ik heel veel aan!), dan krijg je van mij een kortingsbon van €2,50 voor de webshop. Je kan die uitgeven aan sieraden, een ander e-book of bijvoorbeeld een Adviesgesprek. Stuur me een screenshot van je review via mail of social media en de kortingsbon komt jouw kant op!

Is dit e-book iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.