instagram

Blog | Wat zou jij willen leren over Instagram?

mei 13, 2020

Vandaag geen gewoon artikel maar een artikel waarin ik om jullie hulp vraag. Voor een nieuw project wil ik heel graag weten wat jij zou willen weten of leren over Instagram.

Instagram

De afgelopen jaren ben ik flink in de krochten van Instagram gedoken en heb ik veel kennis opgedaan. Kennis over onder andere groeien op Instagram, over de zakelijke kant en over content. Deze wil ik gaan bundelen maar ik wil niet alleen opschrijven wat er in mijn hoofd zit. Daarom ben ik benieuwd naar wat mijn volgers en lezers willen weten. Zo hoop ik een e-book te schrijven die volledig aansluit op jullie behoeften.

Heb jij een vraag?

Als je een vraag hebt, laat die dan achter in de comments, via mail of via social media. Als je NU behoefte hebt aan tips omtrent groeien, het algoritme en andere aspecten van Instagram, verwijs ik je met plezier door naar mijn eerste e-book.

Maar wat is dan je nieuwe project?

Zoals jullie misschien meegekregen hebben, heb ik een e-book uitgebracht waarin ik mijn kennis deel over bloggen, Instagram en ondernemen. Instagram wordt daarin uitgebreid behandelt maar er is zo veel te delen en aan jullie te leren over dit platform, dat ik een tweede e-book vol kan schrijven. Ik merkte dat hier behoefte aan was van mensen die niks met bloggen of ondernemen hebben. In het eerste e-book kun je veel leren maar in het tweede ga ik dieper in op de vele aspecten die het platform te bieden heeft; een aanvulling dus en zeker anders.

Ik ben benieuwd naar jullie vragen, alvast bedankt!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Rachel Kromdijk

    Wat gaaf dat je een e-book hebt uitgebracht, dit staat ook nog hoog op mijn lijstje

    mei 15, 2020 at 10:53 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.