herfst

Blog | Hersenspinsels #4 Herfst, chaos en iets om naar uit te kijken

september 28, 2020

Het is maandagochtend en ik zit met Olaplex in mijn haar en een masker op mijn gezicht te typen. Buiten is het grijs en van de warme zon van de afgelopen weken is niks meer te bekennen. In dit artikel dump ik weer even alles wat zich momenteel in mijn hoofd bevindt en praat ik je een beetje bij.

Herfst

Jeetje, wat heb ik een moeite met de herfst. Ik hou ontzettend van warmte en zon en kan elk jaar maar weer moeilijk wennen aan grijs, nat en koud weer; ik vind er gewoon niks aan. Natuurlijk is er binnen wel wat gezelligs van te maken maar het is gewoon niet echt mijn seizoen, doe mij maar zomer. Omdat de herfst en winter moeilijk te ontwijken zijn, probeer ik het elk jaar wel zo fijn mogelijk te maken maar het liefst zou ik ergens heen verhuizen waar de zon altijd schijnt; ik voel me dan echt energieker en vrolijker.

Chaos

Mijn hoofd en werk zijn momenteel een enorme chaos. Ik ben met te veel dingen tegelijk bezig en de structuur en het overzicht ontbreken volledig. Deze week wil ik me focussen op meer structuur en daardoor hopelijk meer rust. De webshop loopt al een tijdje minder omdat ik er totaal niet mee bezig ben en er zijn allerlei projecten gaande die allemaal niet mijn volledige aandacht hebben. Even terug naar de basis dus. Mijn blog en Instagram lopen gelukkig goed en op dat gebied heb ik een fijne routine. Deze week ga ik weer lekker aan de slag met de webshop en als daar ook weer structuur in zit, mag ik pas weer verder met mijn andere projecten. Ik heb altijd heel veel ideeën en ben erg enthousiast waardoor ik soms ineens eindig met ontzettend veel projecten tegelijk. Uiteraard kan niemand zich op 10 projecten tegelijk concentreren en het ook nog eens goed doen dus af en toe moet ik wat stapjes terug doen om vanuit daar weer lekker verder te kunnen werken.

Spannende dingen

Er zijn spannende dingen gaande waar ik helaas nog niks over kan zeggen. Ik haat het altijd als mensen dit soort aankondigingen doen maar het zit nou eenmaal in mijn hoofd, achter de schermen ben je er dan toch mee bezig. Ik snap die aankondigingen van anderen nu ook beter want soms zijn¨geheime¨ dingen zo´n groot onderdeel van je leven dat het gek voelt om er helemaal niks over te zeggen. Met een grootschalige en spectaculaire aankondiging dat er iets geheims aan zit te komen zal ik echter niet gauw komen, als ik toch niks mag delen, benoem ik het liever tussendoor in dit artikel. De webshop bestaat ook al bijna een jaar en daar heb ik zelf wat leuke acties voor bedacht, ik hoop snel meer duidelijkheid te hebben over mijn boek en als alles wat meer georganiseerd is, komt er ook nog een derde e-book aan. Genoeg leuke dingen op werkgebied dus en er zitten nog heel wat plannen in de pijpleiding.

Iets om naar uit te kijken?

Kijken naar de grijze lucht buiten, bedenk ik me of er dingen zijn waar ik naar uitkijk. Normaal gaan we met kerst een paar dagen weg, dit jaar niet en eigenlijk staat er verder, op werk na, ook niks bijzonders gepland. Geen speciale plannen dus om naar uit te kijken maar dat betekent gelukkig niet dat ik enorm tegen de komende maanden op zie. Er komen vast genoeg leuke dingen voorbij en anders hou ik gewoon een soort rustperiode/winterslaap tot het buiten weer lichter is en de wereld weer normaler is geworden.

Hoe gaat het met jou?

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Anne

    Die chaos is heel herkenbaar, ben momenteel echt op de rem gaan staan want anders stroomt mijn hoofd helemaal over. Het depri gevoel van de herfst draagt daar ook niet perse aan bij…

    Heel benieuwd naar je geheime project!

    september 28, 2020 at 10:33 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.