happy plugs

Blog | Happy Plugs Air 1 Go Review

juni 19, 2020

Al tijden wilde ik graag goede draadloze oordopjes. Op een of andere manier blijf ik met die draadjes altijd ergens achter haken en tijdens het sporten vind ik het onhandig om steeds mijn telefoon in de rand van mijn broek te moeten proppen. Ik bestelde ooit oordopjes op Wish alleen die gingen na een week kapot. Inmiddels ben ik de blije eigenaar van de Happy Plugs Air 1 Go en daar deel ik graag wat meer over én ik heb een kortingscode!

Happy Plugs Air 1 Go

Happy Plugs is een Zweeds merk en dat zie je direct terug in de eenvoudige maar stijlvolle ontwerpen van hun producten. Ze verkopen diverse soorten oordopjes maar de Air 1 Go zijn de lichtste en goedkoopste oordopjes in hun assortiment. De oordopjes kunnen 11 uur lang muziek afspelen en zijn in 1,5 uur opgeladen. Met 14 verschillende ¨touch controls¨ kun je vrijwel alles doen wat je wilt. De oordopjes werken met elk apparaat en zijn eenvoudig te verbinden vie bluetooth.

Muziek luisteren

Ik gebruik mijn oordopjes voornamelijk voor het luisteren van muziek en een belangrijke functie vind ik dat ik nummers kan skippen. Dat gaat heel gemakkelijk door twee keer op het rechter oordopje te tikken, ideaal. Pauzeren en een nummer opnieuw luisteren is ook simpel door één of drie tikjes te doen. Het geluid is ietsje zachter dan mijn normale Apple oordopjes maar gelukkig wel hard genoeg. Het klinkt mooi helder, niet te veel bass en totaal niet met ruis. Ook als ik vrij ver wegloop van mijn telefoon, blijft de verbinding stabiel, een meter of 5 redden ze zeker zonder problemen.

happy plugs

Bellen

Toen ik deelde dat deze oordopjes binnen waren gekomen, kreeg ik veel vragen over de bel functie. Door middel van de ¨touch controls¨ kun je makkelijk opnemen. Ik weet ze niet allemaal uit mijn hoofd maar alle uit te voeren controls kun je in het bijgeleverde boekje vinden. Bellen gaat prima en mijn belpartners vertelden me dat ze (tijdens het fietsen) vrijwel geen last hadden van ruis, wind of achtergrondgeluiden.

happy plugs

Eindoordeel & kortingscode Happy Plugs!

Ik ben héél blij met mijn Happy Plugs. Ik vind het design mooi (er zijn ook andere kleuren), ze zitten comfortabel en vallen zelfs met sporten (ze zijn zweet-proof) niet uit. Gevoelsmatig zitten ze niet heel stevig en dat is wel even wennen maar geloof me, ze vallen echt niet zomaar uit. De touch functies werken goed en het is fantastisch dat de batterij zo lang mee gaat. Mocht je ze ook willen bestellen; deze variant, de Air 1 Go, kost €49,99 en dat vind ik een mooie prijs. Met mijn code HPMIRAJUNI krijg je 10% korting op het hele assortiment in de webshop. Deze code is geldig t/m 26 juni 2020.

Gebruik jij draadloze oordopjes?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Rachel

  wauw ten eerste, wat een mooie blog heb je! Plus wat een prachtige set oordopjes, de kleur ook.. gaaf!

  juni 19, 2020 at 4:13 pm Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel voor je lieve compliment!

   juni 19, 2020 at 5:46 pm Reply
 • Daniella

  Ik ben helemaal fan wat een leuke eerlijke review en vooral wat een fijne oortjes heb ze 1 dag binnen en kan nu al niet meer zonder

  juni 19, 2020 at 8:24 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.