geurkaars

Blog | Ik ga een tweede geurkaars maken!

mei 3, 2022
In het begin van dit jaar lanceerde ik mijn eerste geurkaars: GURK. Een fijne lente geur die niet naar augurk ruikt, maar naar moestuin en zon op je gezicht: een klein geluksmoment. Het was een groot succes en de eerste 25 exemplaren vlogen de shop uit. Nu de zomer nadert, is het tijd voor een nieuw geluksmoment en die lanceer ik in mei. Ik ga wederom starten met maar 20 exemplaren en jij kunt je vrijblijvend inschrijven zodat je ‘m niet misloopt.

Als je je hieronder inschrijft krijg je één mailtje voordat de algemene verkoop van start gaat. Je bent niet verplicht tot kopen, je bent alleen als eerste op de hoogte. Nog een leuk nieuwtje: omdat ik voor de nieuwe kaars goedkoper heb kunnen inkopen, zal deze ook wat goedkoper verkocht worden dan GURK.

Wat voor geur gaat het worden?

Op mijn Instagram heb ik al wat hints gegeven maar bij deze nog een aantal op een rijtje. De echte geur hou ik geheim tot de lancering.
  • het etiket is blauw
  • het heeft te maken met de zomer
  • de geur is fris
  • het heeft te maken met mijn favoriete plek op aarde

Klinkt leuk: ik wil wel één vrijblijvend mailtje!

* indicates requiredWil jij als eerste op de hoogte zijn als de nieuwe kaars te koop is? Schrijf je dan hierboven in en ik mail je eenmalig en vrijblijvend. Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar info@miraennen.nl of stuur me een DM op Instagram.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.