Instagram Slider

gratis downloads

Blog | Alle (gratis) downloads op mijn site op een rijtje!

augustus 5, 2020

Op mijn blog vind je een aantal (gratis) downloads. Handig als ondernemer, als extraatje of voor je social media kanalen. In dit artikel zet ik ze allemaal op een rijtje en vertel ik je ook waar ik graag toffe dingen download.

Mijn Blog Academy E-book €10

Mijn Blog Academy e-book was mijn eerste e-book. Hierin schrijf ik over allerlei aspecten die komen kijken bij bloggen, Instagram en ondernemen. Hij is inmiddels bijna 1000 keer verkocht en een échte musthave als je meer wilt leren over online ondernemen.

Mijn Instagram Academy E-book €10

Mijn tweede e-book is volledig gericht op Instagram; ideaal als jij je account wilt laten groeien, meer wilt leren over het algoritme en geld wilt verdienen.

Instagram Story Stickers GRATIS

Ik maakte een bundel met daarin een aantal stickers om je Instagram stories mee op te leuken. Hij is gratis te downloaden en voornamelijk met een iPhone heel makkelijk te gebruiken. Dit ligt overigens niet aan het soort bestand maar Android toestellen maken het net iets lastiger om zelf stickers aan je stories toe te voegen.

Voorbeeld factuur GRATIS

Als je net begint met facturen versturen, kan het lastig zijn om uit te zoeken hoe dat precies werkt. Ik schreef een artikel met alle vereisten waar een factuur aan moet voldoen én je kunt gratis een voorbeeld downloaden.

Voorbeeld kwitantie GRATIS

Voor de mensen die niet ingeschreven staan bij de KVK maar wel af en toe een betaalde opdracht hebben: hier vind je een gratis voorbeeld van een kwitantie.

Schrijfchallenge GRATIS

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over oefenen met schrijven; daarbij hoort een challenge die ik voor het gemak in een documentje stopte.

Tips voor online downloads

Pinterest

Als je leuke downloads zoekt, is Pinterest een hele goede bron. Je vindt daar talloze templates, visuals, patronen en andere mooie dingen.

Creative Market

Op Creative Market kun je digitale producten van allerlei artiesten downloaden, vaak voor mooie prijzen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je elke maandag 6 gratis downloads in je mailbox; variërend van templates en visuals tot lettertypes en afbeeldingen.

Etsy

Op Etsy download ik graag patronen. Ik zoek er regelmatig naar borduurpatronen en kocht laatst voor een paar euro een mooi macramé patroon. Leuk platform om unieke dingen te ontdekken en kleine ondernemers te steunen.

DMC

Voor de borduurliefhebbers; op de website van DMC vind je talloze betaalde en gratis patronen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief mag je veel patronen gratis downloaden en krijg je af en toe een mail met nieuwe gratis downloads.

Tot slot

Als iets, zowel gratis als betaald, download, let dan altijd op de voorwaarden of de licentie. Mag je afbeeldingen bijvoorbeeld commercieel gebruiken of een gemaakt borduurwerk n.a.v. een patroon doorverkopen? Deze voorwaarden en licenties staan doorgaans goed vermeld bij de downloads en bij twijfel raad ik je aan om contact op te nemen met de aanbieder.

Heb jij nog leuke tips voor downloads?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Rachel

    wauw wat tof dat je dit deelt zeg, ik ga hier eens naar kijken!

    augustus 6, 2020 at 8:03 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.