golf geurkaars

Blog | Mijn tweede geurkaars is te koop!

mei 19, 2022

Begin dit jaar lanceerde ik mijn eerste zelfgemaakte geurkaars GURK. Een geurkaars met een knipoog naar mijn voorliefde voor augurken maar wel met een heerlijke lentegeur die doet denken aan een frisse opkomende moestuin. Nu de zomer toch echt om de hoek staat, was het tijd voor een tweede geur die past bij mijn ultieme zomer geluksmoment..

Meet GOLF.

Ik wilde graag een kaars maken die me deed denken aan de zee en het strand. De geur van zee nabootsen bleek erg ingewikkeld als je tegelijkertijd ook nog een lekkere én sterke geur wilt. Na veel experimenteren kwam ik uit bij de geur van GOLF. Het is een zoete zomerse geur geworden met een vleugje zee.

Limited edition

Bij GURK. begon ik met 25 exemplaren maar heb ik er uiteindelijk nog een aantal bij kunnen maken. Voor GOLF. heb ik 20 exemplaren gemaakt en daar blijft het ook bij. We gaan bijna op vakantie dus het is druk met vooruitwerken én als we terugkomen van vakantie gaan we de verbouwing in en hebben we even geen keuken. Extra exemplaren GOLF. zou ik dus pas in september kunnen maken maar dat ga ik dan niet meer doen. Het is echt een zomergeur in zeer beperkte oplage. In de voorverkoop gingen er al 15 exemplaren weg, wat betekent dat ik er op moment van schrijven nog 5 heb. Wil je een GOLF. bemachtigen? Wacht dan niet te lang want op is op.

Mysterie geurkaars

Er is dit keer ook wat nieuws; een mysterie geurkaars. Tijdens het ontwikkelen van mijn geurkaarsen heb ik heel veel geëxperimenteerd met geuren totdat ik de perfecte geuren had gevonden voor wat ik bij GURK. en GOLF. in gedachten had. De geuren die het niet geworden zijn, waren lekker, maar gewoon niet wat ik op dat moment wilde. Om die geuren toch goed te gebruiken en niet te verspillen, heb ik er kaarsen van gemaakt die je tegen kostprijs kunt kopen. Je weet niet welke kleur en geur ze zijn en koopt dus een verrassing!

Overige info

GOLF. shop je hier en daar vind je ook alle info over materialen, branduren en veel gestelde vragen. Zie ik je daar?

Op de hoogte blijven van mijn projecten en volgende keer als eerste het nieuwtje weten? Volg me dan op Instagram.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.