goede planner

Goede planner nodig? Ik zet er een aantal op een rijtje!

januari 11, 2021

Ben je nog op zoek naar een goede planner of agenda? In dit artikel zet ik er een aantal voor je op een rijtje. Uiteraard heb ik niet met alles uit dit lijstje ervaring want meerdere planners tegelijk invullen gaat me wat te ver. Als ik met het betreffende product wel ervaring heb, zal ik die delen!

Essentialiving Planner 2021

Deze planner met weekoverzicht gebruik ik sinds 1 januari en ik vind ´m erg prettig. Hij is rustig en heeft niet te veel extra opties maar wel wat fijne toevoegingen. Zo helpt de Balance Creator je met inzicht krijgen in hoe je je tijd besteed en hoe je dit wilt besteden, is er inspiratie voor recepten te vinden en meer. Mooie neutrale uitstraling die voor mij zeker bijdraagt aan rust én hij is kwalitatief mooi.

Flow Planners Ongedateerd

De Flow Planner heb ik eerder gehad in de gedateerde variant. Ik vond ´m erg fijn werken en er waren lekker veel opties. Dat de nieuwe variant ongedateerd is, vind ik absoluut van toegevoegde waarde. Ik ben vast niet de enige die fases heeft waarin er veel gepland word en fases waarin dat minder is, met een ongedateerde planner verspil je dan geen pagina´s omdat de data al vast staan. Waarom ik ´m dit jaar niet opnieuw hebt gekocht? De Essentialiving Planner past op dit moment net wat beter bij mijn smaak en behoeftes.

Structuurjunkie Planner

Met deze planner heb ik zelf geen ervaring, wel met het Structuurjunkie Werkboek. Deze ongedateerde planner is ideaal voor mensen die van veel structuur houden of zichzelf hierin willen verbeteren. Je kunt doelen en geluksmomenten noteren en hij is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Family Survival Planner 2021

Ik heb dan wel geen gezin maar deze prachtige maandplanner trok direct mijn aandacht. Deze planner brengt alle verschillende agenda´s binnen het gezin samen zodat je in één oogopslag overzicht hebt. Ideaal voor ouders met kids van alle leeftijden, inclusief stickers en handige tips voor ouders.

&INK Familieplanner

Wederom een familieplanner die direct mijn aandacht trok door het mooie ontwerp. Deze planner is niet specifiek gericht op een gezin met kinderen maar geschikt voor elke groep van maximaal 5 personen. Dit kan een gezin zijn maar ook bijvoorbeeld huisgenoten of collega´s. Wederom gemaakt om agenda´s samen te brengen en hiermee overzicht ge creëren, gecombineerd met prachtige illustraties.

Mascha Planner

De Mascha Planner zullen veel van jullie wel kennen vermoed ik, het is een erg populaire planner. De planner heeft een eenvoudige basis die je volledig kunt customizen met de bijgevoegde stickers en extra´s. De basis er van spreekt mij aan maar het uiterlijk is niet helemaal mijn ding én dat zelf stickers plakken etc. is ook niet echt aan mij besteed. Ik vermoed dat ik er prima mee zou kunnen werken maar er zijn gewoon andere planners waar mijn voorkeur naar uit gaat. Hij is ideaal als je veel vrijheid wilt qua invulling en geen behoefte hebt aan een voorgekauwde structuur.

Moon Planner

Je leest er de laatste tijd steeds meer over; de maan heeft invloed op hoe je je voelt en op hoe veel energie je hebt. Deze planner helpt je plannen en daarbij gebruik te maken van de maan. Ik vind dit erg interessant en het is er zeker één voor op mijn verlanglijstje voor volgend jaar!

Tot slot

Plannen helpt voor mij enorm om mijn taken en afspraken een beetje gestructureerd te houden. Ik werk er efficiënter door en de chaos in mijn hoofd wordt een beetje gekalmeerd. Er zijn ook zeker fases waarin ik even helemaal niet wil plannen en gewoon mijn taken op een papiertje schrijf en ik wissel hierin dan ook gewoon af. De linkjes in dit artikel zijn affiliate links, dat betekent dat ik een klein percentage krijg als je via mijn link een aankoop doet. Je betaalt niks extra´s maar het is een manier om me te supporten, dankjewel dus:).

Op welke manier plan jij?

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Rachel

    Ik heb ook naar de Moon planner gekeken, maar uiteindelijk ben ik voor een agenda gegaan van: Junique! die komt als het goed is morgen binnen, ik ben benieuwd!

    januari 11, 2021 at 8:00 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.