geurkaars

Blog | Ik heb mijn eigen geurkaars uitgebracht!

februari 3, 2022

Je hebt het misschien al meegekregen via Instagram maar al een tijdje ben ik bezig met de ontwikkeling van mijn eigen product en vandaag is het eindelijk zo ver: mijn geurkaars is te koop. In dit artikel vertel ik je er graag wat meer over maar nee; hij ruikt niet naar augurk.

GURK.

Ik wilde graag een product maken om kleine geluksmomenten mee te symboliseren en zo ontstond GURK.

Het is het begin van de lente, je voelt voor het eerst weer de zon op je gezicht en hoort en ruikt dat de wereld weer tot leven aan het komen is. Dat is voor mij elk jaar weer zo’n fijn geluksmoment. Omdat ik zelf in die tijd van het jaar altijd de moestuin inga om mijn geliefde augurken te zaaien, kon een kleine referentie niet uitblijven. Een azijngeur leek me echter niet heel lekker dus ik heb gekozen voor een zonnige bloemige geur met een vleugje aarde. Op de productpagina van GURK., kun je de exacte geurnoten lezen.

Het proces

Het was een ontzettend leuk en leerzaam proces. Een kaars maken vond ik niet per sé heel moeilijk maar er waren wel wat beren op de weg en er zijn heel wat testkaarsen doorheen gegaan voor ik de foutjes eruit had en de geur goed genoeg vond. De geur vond ik erg belangrijk; het is ten slotte een geurkaars en die wil je goed ruiken. In the end viel het proces mee mee, via Google vond ik al snel nuttige tips en tricks voor het maken en al snel stond ik was te smelten in de keuken en geuren te mengen.

Qua kosten viel het me wat tegen, het is vrij duur om een kwalitatief goede kaars te maken, sterker nog; op GURK. zit zo’n twee euro winst. Dat is voor al die uren werk natuurlijk geen vetpot maar ik wilde het, ondanks dat het een luxeproduct is, nog enigszins toegankelijk houden. Van geurkaarsen maken word je dus niet rijk, het is wel heel leuk om te doen.

Die wil ik!

Ben je enthousiast en wil je één van de 25 GURK. geurkaarsen bemachtigen? Je shopt ‘m hier, op die pagina kun je ook alle info en meest gestelde vragen lezen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.