Instagram Slider

geld verdienen

Blog | Jij kunt geld verdienen via mijn site!

april 14, 2020

Grote kans dat je ze kent: affiliate links. Met deze links kun je geld verdienen als mensen iets kopen. Vanaf vandaag kun je je ook aanmelden voor het affiliate programma van mijn webshop en daar vertel ik graag wat meer over.

Wat zijn affiliate links precies?

Voor degenen die dit niet kennen nog even een korte uitleg. Als jij je aanmeldt bij mijn programma, krijg je een speciale link naar mijn website. Als iemand via jouw link een dienst of product bij mij koopt, krijg jij daar 25% commissie over. Dat betekent dat je 25% van de verkoopprijs krijgt in geld of in giftcards voor mijn shop. Geld verdienen kan met de juiste inzet van links best snel gaan én met weinig moeite.

Waar kan ik bij jou geld mee verdienen?

Bij mij kun je commissie verdienen over de sieraden uit mijn shop, het groeiprogramma en het adviesgesprek. Die laatste twee worden vandaag nog toegevoegd aan de shoppagina.

Wat zijn de voorwaarden om me aan te melden?

Iedereen mag zich in eerste instantie aanmelden, je bent nergens toe verplicht en mag zo veel of weinig promoten als je zelf wilt. Wel is het zo dat ik per x aantal affiliate members betaal, als ik merk dat je account voor een langere periode niks oplevert, zal ik je uitschrijven zodat er ruimte vrij komt voor iemand anders. Als ik je wil uitschrijven, stuur ik je hier twee weken van te voren een mail over, ook ontvang je na uitschrijving een bevestiging. Natuurlijk mag je je na uitschrijving altijd nog een keer aanmelden als je bijvoorbeeld meer tijd hebt of als je account of blog is gegroeid.

Overige details?

 • Het affiliate programma is grotendeels in het Engels en ik kan niet alle teksten aanpassen.. Mochten dingen onduidelijk zijn dan mag je me daar altijd over benaderen. Heel graag via mail: info@miratells.nl, dan kan ik het makkelijkst antwoorden.
 • Uitbetaling in geld kan alleen via PayPal, als je geen account hebt dan kun je je nog steeds aanmelden maar kun je alleen betaald worden in giftcards.
 • Registreer je met hetzelfde e-mailadres als je PayPal-account, anders gaat de betaling mis.
 • De uitbetaling regel ik aan het begin van de maand, als je €20 of meer verdient hebt, krijg je betaald. Als je onder dat bedrag zit, kan ik je helaas niet uitbetalen. Als je je uitschrijft, als ik je uitschrijf of als het affiliate programma stopt, kan ik je helaas niet uitbetalen onder die €20.
 • Je kan geen commissie verdienen over producten die je zelf bestelt.
 • Dit affiliate programma is een test van minimaal 3 maanden. Mocht ik over 3 maanden besluiten dat dit toch niet de juiste manier voor mijn shop is, dan krijg je daarover een mailtje.
 • Ik ben op elk moment vrij om de commissie te verhogen of te verlagen, dit geldt uiteraard niet voor al gemaakte sales.
 • Op dit moment zitten we in de testfase en kunnen sommige dingen nog wat onduidelijk zijn. Laat me vooral weten welke dingen dat eventueel zijn, dan kunnen we het programma zo goed mogelijk maken!

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via deze link. Let op dat je de voorwaarden goed doorgelezen hebt.

Op welke manier kan ik je diensten en producten promoten?

Dat kan via je persoonlijke link, deze vindt je in je dashboard als je je hebt aangemeld. Deze link kun je bijvoorbeeld delen op je site, op social media of met je vrienden. Ook ben ik bezig met banners die je op je blog kunt plaatsen, deze zijn snel te vinden via het kopje Banners op je persoonlijke affiliate pagina. Mocht je speciale wensen hebben voor een banner of ander promotiemateriaal, neem dan contact op.

Ik wil je graag promoten via Instagram maar ik heb geen mogelijkheid tot swipe up-link

No problemo, we maken dan een code voor je aan die je met je volgers kunt delen. Als ze deze code als kortingscode invullen, krijgen ze geen korting maar wordt er wel geregistreerd dat de verkoop via jou is gekomen. De gewenste code kun je invullen als je je aanmeldt in het veld Desired Coupon Code. Let op: deze functie wordt op dit moment nog getest en kan eventueel nog gecanceld worden.

Heb je tips om te promoten?

Misschien vind je dit artikel over affiliate marketing interessant? Kijk welke producten oprecht bij jou passen en welke je zelf ook zou aanschaffen. Spam je volgers of lezers niet met reclame maar probeer ze te inspireren of toegevoegde waarde te bieden. Maak bijvoorbeeld een story met sieraden die je mooi vindt of vertel wat jij zou willen leren (of hebt geleerd) tijdens een adviesgesprek. Wees altijd eerlijk over het feit dat het om een affiliate link gaat.

Ik kijk uit naar jullie inschrijvingen en voor vragen ben ik bereikbaar via info@miratells.nl

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

 • Simone

  Super leuk dat je dit doet! Ik ben affiliate specialist van beroep, dus als je ergens hulp bij nodig hebt dan hoor ik het wel haha 🙂

  april 14, 2020 at 10:15 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.