favoriete

Blog | Mijn favoriete fashion items!

september 7, 2020

Vroeger zei ik wel eens dat ik nooit over mode zou gaan schrijven, ik had er gewoon niet zo veel mee. De laatste jaren ben ik echter steeds enthousiaster geworden over mode. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld, weet heel goed wat ik wel en niet leuk vind en heb plezier in het bedenken van nieuwe outfits. Een opvallende stijl heb ik absoluut niet, ik hou van minimalistisch en kies graag dingen die tijdloos zijn en bij veel andere items uit mijn kast passen. In dit artikel deel ik een aantal van mijn favoriete items.

Chunky sneakers

Ik draag meestal sneakers. Die vind ik fijn lopen en ze staan bij vrijwel elke outfit leuk. Vroeger waren mijn sneakers altijd vrij onopvallend maar inmiddels vind ik chunky sneakers helemaal geweldig. Met felle kleuren zul je me niet zo heel snel zien. Ik kies liever voor een sneaker met neutrale tinten maar bijvoorbeeld wel een opvallende zool. Vorige week kreeg ik deze leukerds binnen en daar kreeg ik op Instagram al hele enthousiaste reacties op. De tinten zijn precies zoals ik ze graag zie, ze zitten extreem comfortabel én ze kosten maar €29,99.

Nude tinten

Het afgelopen halfjaar heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor nude tinten. Ik hou van wit, beige, bruin en alles daar tussen. Ik vind het fijn om rustige kleuren in mijn kledingkast te hebben, ik vind deze tinten me mooi staan én ze zijn zo lekker met alles te combineren.

Witte truien

Deze liefde heb ik al een aantal jaar; witte truien. Je zou denken dat je op een gegeven moment wel verzadigd bent maar toch val ik elke keer weer voor een mooie witte trui, vooral als ze gebreid zijn. Ook deze zijn favoriet omdat ze zo lekker overal bij passen en zowel casual als wat netter kunnen staan.

Boots

Ik denk dat ik, zonder te overdrijven, jaren alleen maar op sneakers heb gelopen; zelfs als het sneeuwde in de winter. Ik ben extreem kritisch op laarzen en vond nooit iets mooi. Inmiddels heb ik de boots ontdekt. Uiteraard is dat gewoon de vertaling van laarzen maar in het Nederlands bedoelen we een specifieke categorie met het woord ¨boots¨. Laarzen vond ik vaak truttig of ouwelijk maar dat heb ik met boots totaal niet. Ze lopen lekker en passen bij elke outfit. Mijn favoriete boots op dit moment: deze Dr Martens!

Lange jurken en rokken

Tot een aantal jaar geleden had ik flink ondergewicht en maakten lange jurken en rokken me echt een sprietje. Er is niks mis met sprietjes maar ik voelde me er totaal niet prettig bij en koos eerder voor kortere kledingstukken. Inmiddels zijn we 20 kilo verder en kan ik sinds deze zomer ineens lange jurken en rokken aan zonder dat ik me er ongemakkelijk in voel. Daar heb ik zeker gebruik van gemaakt en ik heb prachtige dingen gekocht de afgelopen maanden. Kort vind ik ook nog steeds leuk maar lang voelt toch ook wel heel prettig én je hoeft niet op te letten met bewegen, zitten en bij een windvlaag.

Jeans die niet skinny zijn

Wederom een gewicht dingetje; lossere broeken vond ik niet mooi vallen bij mijn figuur en ik ging altijd voor skinny. Inmiddels voel ik me in de meeste strakke broeken juist helemaal niet prettig en ga ik liever voor lossere modellen. Ik vind die mooier om mijn benen vallen en stijlvoller staan. Het is niet zo dat ik me in strak onprettig voel omdat ik wat aan ben gekomen, mijn figuur is gewoon heel erg veranderd qua vorm en daar vind ik andere modellen mooier bij staan. Wat mij betreft is het ook absoluut geen kwestie van gewicht wat wel en niet bij je past maar meer een kwestie van figuur en smaak.

Veel gouden sieraden

Je kunt me uittekenen met gouden sieraden. Vaak draag ik meerdere gouden ringen, hang ik mijn nek vol met kettingen en mijn polsen vol met armbandjes. De laatste weken is het allemaal wat meer minimalistisch maar goud blijft het altijd. Het liefst draag ik echte gouden items die ik gewoon om kan houden met douchen maar uiteraard draag ik ook graag de sieraden uit mijn eigen webshop.

Tot slot

Bij deze mijn favoriete items! Zoals je wel hebt kunnen lezen, vind ik het belangrijk dat ik het grootste gedeelte van mijn kledingkast met elkaar kan combineren. Ik heb zeker opvallende items die wat lastiger te combineren zijn maar het gros past bij elkaar en dat vind ik fijn. Zo kan ik met relatief weinig moeite mooie outfits creëren en weet ik zeker dat ik ook alles draag. In het verleden kocht ik regelmatig iets wat ik vervolgens niet aanhad omdat het nergens bij paste, dat is nu eigenlijk nooit meer het geval.

Wat zijn jouw favoriete items van dit moment?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Rachel

  Ik ben nog steeds aan het zoeken naar een wijdere jeans die mooi valt, nog steeds niet gevonden. Nude tinten en truien vind ik ook echt geweldig.

  september 8, 2020 at 8:03 am Reply
  • Mira Ennen

   Bij Nakd slaag ik altijd goed voor dat soort broeken, misschien ook iets voor jou!

   september 8, 2020 at 10:35 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.