artikelen

Blog | Favoriete artikelen van juni 2018

juli 17, 2018

Inmiddels ben ik al een ruime week terug van vakantie, maar moet ik echt nog even inkomen qua werk. Vorige week had ik op maandag al mijn artikelen al klaar, precies een week later zit ik zonder inspiratie achter de laptop. Ik heb genoeg producten, maar ook voor foto´s heb je inspiratie nodig, iets wat nu even niet lukt. Het is 30 graden buiten, mijn blog wordt de helft minder gelezen dan normaal dus ik besluit ook maar even een stapje terug te doen. Vanaf morgen gewoon weer ¨normale¨ artikelen, vandaag even een lijstje met mijn persoonlijke favorieten van juni.

Olive Way Review
Ik vind reviews bijna altijd wel leuk om te maken, maar als ik echt fan ben van het product is het schrijven extra leuk.

Mira Eats
Mira Eats wordt altijd heel goed gelezen en is ook één van mijn favoriete rubrieken om te schrijven.

BBQ-Box Marley Spoon
Dit artikel was zo leuk om voor te bereiden en te maken! Sowieso vind ik food gerelateerde artikelen heel leuk om te maken. Ik zou er graag meer willen plaatsen maar ik ben niet heel erg van recepten en voor reviews heb ik toffe producten nodig. Het komt wanneer het komt en jullie zijn inmiddels wel gewend dat het echt een mixje is hier, met soms meer beauty, en soms meer food.

Xminerals Review
Dit artikel staat an sich niet in mijn favorieten, maar ik vond de foto´s erg mooi geworden.

Online geld verdienen
Mijn artikel over online geld verdienen werd mega veel gelezen, zo leuk! Mocht je ´m nog niet gelezen hebben; zeker even doen. Je kunt ook de video bekijken.

Voor nu dus even mijn favorieten, laat vooral een leuk artikel van eigen hand in de reacties!

Wat is jouw favoriete artikel van de afgelopen tijd?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.