Onepiece

Blog | Onepiece Aviator Onesie + Kortingscode

maart 30, 2016
Al een tijdje woon in in mijn onesie van Onepiece en ondanks dat ik hier weinig met fashion doe, wilde ik ‘m toch graag aan jullie laten zien. Nou valt deze onesie misschien ook niet in de categorie “fashion” maar lekker zit ‘ie wel! Ik laat jullie mijn nieuwe aanwinst met veel plezier zien, en vertel je of ik ´m die €200 waard vind. Onderaan dit artikel vind je een kortingscode!

De Aviator onesie is gebaseerd op een pilotenpak en heeft een aantal grappige details. De basis van deze onesie is de populaire Air jumpsuit met metalen ritsen, zakken en een laag kruis. De ritsen kunnen van onder tot boven dicht, cocoonen word je dus wel heel makkelijk gemaakt. Onepiece maakte de Aviator onesie in het groen, en in het donkerblauw, zoals je ziet ben ik voor de groene gegaan.
Kattendetails doen het natuurlijk altijd goed!
De achterkant vind ik het meest hilarisch, al word de tekst nu enigszins geblokkeerd door mijn kont. “I feel the need for sleep” past perfect bij mij!

De Aviator Onesie is met €199 niet goedkoop (zeg maar gerust duur) maar wel erg leuk én hij zit lekker. Nadelen vind ik dat de kleur na het wassen wat verbleekt (dit ervaar ik bij andere onesies van Onepiece niet) én dat het een vrij zwaar pak is. Gelukkig heeft Onepiece ook goedkopere en lichtere modellen én een uitgebreide sale! Ik draag op bovenstaande foto’s XS en die zit nog redelijk ruim, gewoon zoals als een onesie hoort te zitten. De meeste onesies van Onepiece zijn unisex, neem dus een maatje kleiner dan normaal als je een vrouw bent, anders vallen ze vrij groot.

Met de code “MIRAENNEN” krijg je 20% korting op je bestelling bij Onepiece! Mocht de code op een of andere manier niet werken, stuur me even een berichtje en ik fix een nieuwe code voor je:)

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.