Instagram Slider

Instagram academy

Blog | Je laatste kans om mijn e-books te kopen!

juli 9, 2021

Vorig jaar schreef ik twee e-books en met trots kan ik zeggen dat ik inmiddels een paar duizend exemplaren verkocht heb. Binnenkort is het tijd voor wat nieuws en dat betekent dat ik mijn e-books offline ga halen. Wil je ze nog kopen? Dan heb je daar tot vrijdag 16 juli 2021 de gelegenheid voor.

Waarom gaan de e-books weg?

Mijn e-books zijn beide ongeveer een jaar oud en zitten boordevol informatie over online ondernemen en groeien op Instagram. Als ondernemer heb ik mezelf het afgelopen jaar flink ontwikkeld en ook social media, zeker Instagram, is enorm aan veranderingen onderhevig. Dat betekent niet dat de informatie in mijn e-books niet meer klopt of niet meer waardevol is maar het betekent wel dat ik iets nieuws wil gaan maken dat past bij de ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt en bij de veranderingen op Instagram.

Heb ik er nog wat aan de e-books?

Jazeker. Ze staan beide boordevol informatie over online ondernemen en social media en ondanks de veranderingen, zijn ze beide nog erg waardevol.

Welk e-book moet ik kiezen?

Dat kun je natuurlijk alleen zelf bepalen (je kunt ze uiteraard ook beide kopen) maar hier onder een korte beschrijving per boek. Op beide productpagina´s (klik hiervoor op de titel) kun je de inhoudsopgave inzien en krijg je uitgebreid alle info, zo kun je hopelijk goed bepalen wat bij je past.

Blog Academy

Mijn eerste e-book gaat volledig over online ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. SEO, fotografie, samenwerken en nog veel meer komt aan bod. Dit boek is wat algemener en belicht meerdere onderwerpen.

Instagram Academy

Mijn tweede e-book gaat volledig over Instagram en alle aspecten van dit social media platform. Ik schrijf onder andere over groeien, het algoritme, engagement en wat wel en niet werkt. Dit boek is volledig gericht op Instagram en belicht vrijwel geen andere onderwerpen van het ondernemerschap.

Kan ik de e-books op mijn telefoon lezen?

Jazeker. Na je aankoop kun je je e-book downloaden en lezen op het apparaat dat jij prettig vindt.

Wat kosten de e-books?

De e-books kosten nu nog €5 per stuk en je kunt ze hier shoppen!

Op 16 juli 2021 haal ik de e-books offline en ga ik aan de slag met wat nieuws, tot die tijd ben je van harte welkom voor een aankoop!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.