goede preset

Blog | Win een duurzame tas!

januari 6, 2021

Op mijn Instagram is gister een winactie online gekomen waarbij je een duurzame tas kunt winnen! Omdat niet iedereen me op Instagram volgt, wijs ik jullie ook graag hier op de actie. Je kunt dit keer een duurzame tas winnen en je mag zelf het model kiezen!

Wat kun je winnen?

Je kunt een tas naar keuze winnen van Khachik.s. Zij maken tassen van gerecycled plastic die duurzaam geproduceerd worden en handig zijn in gebruik. Ze hebben diverse varianten en sommige modellen zijn zowel als rugzak als als handtas te gebruiken; ideaal. Ik heb zelf de Parisian Gold die op twee manieren te gebruiken is en ben er erg tevreden over. Omdat ze kleinschalig produceren zijn niet altijd alle tassen op voorraad. Als je wint, mag je kiezen uit de tassen die op dat moment beschikbaar zijn.

Hoe maak je kans?

Je kunt eenvoudig meedoen door een reactie achter te laten dat je meedoet onder deze post op Instagram. Je kunt extra kansen verdienen door mij en Khachik.s te volgen en/of anderen te taggen maar dat is niet verplicht. Gedichten, benoemen wat voor belangrijk werk je doet of zielige verhalen hebben geen extra kans, de winnaar wordt eerlijk geloot.

Tot slot

Alle overige voorwaarden en info vind je onder de post, meedoen op een andere manier dan de aangegeven regels, is helaas niet mogelijk. De winactie loopt tot 12-01-2021 en de winnaar wordt bekend gemaakt via Instagram stories. Als je wint, worden je gegevens gedeeld met Khachik.s met als enige doel de tas naar je opsturen. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadigde of kwijtgeraakte post. Verder raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen om de website want het is oprecht interessant welk verhaal er achter het bedrijf en de tassen zit!

Is zo´n duurzame tas iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.