diy

Blog | Deze DIY projecten wil ik doen deze zomer!

juli 10, 2020

Al jaren heb ik een Pinterest bord vol leuke DIY projecten waar ik nooit wat mee doe. Ik heb me voorgenomen om de komende maanden eindelijk aan de slag te gaan met een aantal dingen en deel die projecten graag met jullie. Misschien krijg je er inspiratie van en kunnen we elkaar motiveren!

DIY

Ik ben een luie DIY´er. Ik hou niet van projecten waar je talloze spullen voor nodig hebt die je verder nooit meer gebruikt en ik wil ook dat datgene wat ik gemaakt heb nut heeft of dat het mooi staat. Kleine prulletjes maken is dus niks voor mij, ik kijk liever naar dingen voor mijn interieur of gebruiksitems. In dit artikel vind je dus een aantal simpele projecten waar je weinig bij nodig hebt.

Macramé Wandkleed

Een aantal weken geleden begon ik aan een wandkleed met een patroon dat ik ooit uit een setje van de Action haalde. Halverwege kwam ik er achter dat dat patroon helemaal niet mooi was met het dunne touw dat ik had en haalde ik alles weer uit. Ik wilde nog steeds graag een Macramé wandkleed dus ging op zoek naar mooie patronen. Op Etsy vond ik deze en hij ligt uitgeprint klaar om te beginnen!

Gevlochten Bloempot

Een redelijk eenvoudig maar mooi project vond ik via deze Pin. Het is een blikje waar je een soort vlechtjes van klei om maakt,  het geeft een heel mooi resultaat om een gezellig plantje in te zetten. Even op zoek naar de juiste klei, een blik bonen leeg eten en ik kan aan de slag.

Scrunchies

Zoals je misschien wel weet heb ik een webshop waar ik sieraden verkoop. Het lijkt me ontzettend leuk om zelf scrunchies te gaan maken om daar te verkopen. Via deze Pin vond ik een makkelijke tutorial. De stofjes ben ik aan het verzamelen dus ik hoop snel te kunnen beginnen met maken. Ik heb natuurlijk geen fabriek dus het word handwerk. Het is dus even kijken of het uberhaubt rendabel is om dit zelf te gaan doen, ik wil uiteraard geen scrunchies van €10 per stuk gaan verkopen. Wordt vervolgd dus!

Tot slot

Ik hoop volgende week al lekker aan de slag te gaan en zal jullie via Instagram stories op de hoogte houden van mijn vorderingen. Deel vooral je Pinterest borden of leuke projecten in de reacties want als het de hele zomer dit herfstweer blijft, hebben we lekker veel tijd om dingen te maken.

Heb jij nog leuke DIY tips?

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Rachel

    Ah wat leuk ik ben super benieuwd en ik ga je stories ook zeker in de gaten houden! 🙂

    juli 12, 2020 at 5:30 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.