cadeautips

Blog | Cadeautips voor de feestdagen: deze producten vind ik leuk!

november 9, 2020

Tijd voor wat cadeautips! Met de feestdagen in het vooruitzicht, wilde ik graag een artikel maken met leuke spullen die ik aanraad of die ik zelf op mijn verlanglijstje heb staan. De producten hebben in sommige gevallen een affiliate link. Dit betekent dat ik een klein gedeelte van de opbrengst krijg als jij iets koopt, jij betaalt niks extra´s. Op deze manier support je deze website én kan ik wellicht straks iets van mijn verlanglijstje kopen!

Sip Sleep

Een tijdje geleden ontdekte ik Sip Sleep, misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn Instagram. Deze drankjes met fijne ingrediënten als magnesium en valeriaan verbeteren je slaap en ik ben groot fan. Er zit geen zooi in, ze werken niet verslavend en ik slaap er absoluut beter door. Ik merk dat ik sneller inslaap, beter kan ontspannen en niet ´s nachts wakker word. Al met al word ik meer uitgerust wakker dan voorheen. Ook merk ik dat ik na een paar dagen Sip ook beter slaap zonder het drankje, omdat mijn lichaam het ritme van snel inslapen en beter doorslapen lijkt op te pakken. Een origineel cadeau om aan iemand te geven die het druk heeft, moeilijk doorslaapt of gewoon wel wat rust kan gebruiken. Hier te koop!

Een duurzame badkamer

Natuurlijk is iemand een nieuwe badkamer cadeau doen voor de meeste mensen wat buiten het budget. Wat wel een leuk idee is, vind ik dan, is om een pakketje te maken met daarin allerlei duurzame badkamerproducten. Maak bijvoorbeeld een gezellig mandje met wasbare wattenschijfjes, bamboe wattenstaafjes, een bamboe tandenborstel en een lekkere shampoo bar. Bij Holland & Barret verkopen ze ontzettend veel van dit soort producten voor leuke prijzen.Dit kun je aan iemand geven die met duurzaamheid bezig is of juist aan iemand die het totaal niet interesseert, wellicht raken ze geïnspireerd!

Borduurlamp

Een borduurpakketje voor beginners is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau als je iemand kennis wilt laten maken met borduren. Ik heb echter al vrij veel geborduurd en op mijn verlanglijstje staat dan ook een lampje. Ik zit hier ´s avonds met het grote licht aan en dat is natuurlijk niet zo gezellig. Met een speciale lamp op je borduurwerkje, hou je het thuis gezellig én kun je goed zien wat je doet. Al mijn borduurbenodigdheden shop ik het liefst op www.irisborduurt.nl en daar is ook de gewenste lamp te vinden!

Essentialiving Planner

Plannen vind ik prettig maar op een of andere manier word ik er ook snel chaotisch van. Een rustige planner is voor mij dus een must en voor 2021 heb ik mijn zinnen gezet op deze prachtige (en ik denk nuttige) planner van Essentialiving. Deze ga ik mezelf absoluut cadeau doen voor de kerst en ik kan niet wachten om er in te beginnen. Een planner hoort wat mij betreft zeker thuis in mijn lijstje met cadeautips want er is zo veel moois te koop tegenwoordig!

Adventskalender

Een adventskalender is natuurlijk ook een prachtig cadeau voor een dierbare. Op deze manier geef je niet één cadeau maar kan de ontvanger vanaf 1 december tot kerst elke dag één klein cadeautje open maken. Ik schreef onlangs een review over de adventskalender van The Body Shop maar in deze periode is in elke categorie wel een mooie adventskalender te vinden. Ook leuk; maak er zelf eentje. Loes en ik deden dit vorig jaar (het artikel met hoe/wat/tips lees je hier) en ik vind het absoluut voor herhaling vatbaar!

Kerstboom

Een leuke manier om je opa of oma of iemand anders die veel alleen is te verrassen, is een kerstboom. Nu hoef je echt niet met een ding van 2 meter binnen te vallen maar haal zo´n klein boompje bij de AH, hang er gezellige lichtjes en ballen in en breng ´m langs. Zo geef je de ontvanger een maand lang gezelligheid in deze donkere, en voor veel mensen eenzame, dagen.

Een sieraad

Een sieraad is wat mij betreft altijd goed. Wil je eens iets geven van écht goede kwaliteit zonder dat je een orgaan hoeft te verkopen? Kijk dan eens naar de sieraden van Isabel Bernard. Deze zijn van echt goud en slijten daardoor niet maar hebben nog wel fatsoenlijke prijzen. Oke, met een paar tientjes ben je er niet maar een mooie ring kan bijvoorbeeld al voor €100 dus als je graag wat luxere cadeaus geeft die nog enigszins normaal zijn qua prijs, zit je hier goed.

Tot slot

Dit waren mijn cadeautips waarmee ik je hopelijk heb kunnen inspireren. Natuurlijk draaien de feestdagen niet om cadeau´s maar in alle eerlijkheid ben ik er wel gewoon dol op. Ik vind het geweldig om mooie dingen te krijgen en fantastisch om iemand anders blij te maken. Zeker nu het in deze rare tijden onzeker is of we de feestdagen wel met onze families kunnen vieren, is het extra leuk om iemand te verrassen met een bijzonder presentje.

Heb jij nog originele cadeautips?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.