Instagram Slider

Blog | Wil jij een vaste samenwerking met mijn sieradenshop?

juli 1, 2021

Zoals je misschien weet, run ik met heel veel plezier mijn sieradenshop Mira Sells. Hier verkoop ik minimalistische sieraden voor kleine prijzen en probeer ik zo veel mogelijk mensen blij te maken met iets moois. Heb jij een leuke blog of een leuk social media kanaal waarop mijn sieraden goed passen? Dan heb ik een leuke oproep voor je!

Ik zoek Brand Reps!

Om mijn merk verder uit te bouwen, ben ik op zoek naar een aantal mensen die het leuk vinden om ambassadeur te worden van Mira Sells. We gaan dan een vaste samenwerking aan voor minimaal 3 maanden, jij krijgt leuke sieraden en ik krijg promotie.

Wat zoek ik in een ambassadeur?

Ik zoek iemand die Mira Sells oprecht leuk vindt en niet op zoek is naar ¨gratis¨ spullen. Verder vind ik het belangrijk dat je kanaal geen marktkraam is vol advertenties en dat je leuke en kwalitatief goede content maakt. Qua volgers of bezoekers heb ik geen eisen, ik hecht meer waarde aan echt betrokken publiek dan aan de hoeveelheid. Een leuke klik qua merk en persoonlijkheid is voor mij het belangrijkst. Ik wil met mensen werken die echt snappen waar ik voor sta en zich daar ook in kunnen vinden.

Wat krijg ik?

Je krijgt maandelijks 1 tot 3 sieraden. De hoeveelheid is afhankelijk van je keuzes, van de voorraad en van mijn vertrouwen in je kanaal. Voor een financiële vergoeding heb ik op dit moment geen budget maar je mag me altijd een goede pitch sturen die ik in de toekomst mee kan nemen als er wel budget is.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan onder deze Instagram post. Let op dat je goed leest wat ik van je vraag, dit heeft namelijk veel invloed om mijn keuze (gratis extra tip). Als ik naar aanleiding van je reactie interesse heb in een samenwerking, zal ik je een berichtje sturen om je mailadres te verkrijgen. Hierna krijg je een mailtje met de voorwaarden, als je daarmee akkoord bent, gaan we meteen van start. Er zit geen einddatum op de aanmelding, ik ben voorlopig altijd op zoek naar leuke mensen.

Tot slot

Heb je nog specifieke vragen of wil je een uitgebreide pitch sturen in plaats van alleen de twee vragen beantwoorden? Stuur vooral een mailtje naar info@mirasells.nl of een DM op Instagram.

Hopelijk tot snel!

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.