Instagram Slider

borduurpakket

Blog | Win een borduurpakket!

mei 25, 2021

Het is weer tijd voor een mega leuke winactie op Instagram en daar verwijs ik jullie via hier heel graag naar door! Je kunt namelijk een borduurpakket winnen en niet zomaar eentje..

Borduren

Vorig jaar begon ik met borduren en ik heb al vaker op mijn blog en Instagram gedeeld dat ik het een ontzettend fijne hobby vind. Ik kan me normaal slecht concentreren en heb geen geduld maar met borduren heb ik nergens last van. Het werkt voor mij absoluut ontspannend en het voelt heerlijk om mooie dingen te maken. Mijn spulletjes shop ik met veel plezier bij Iris Borduurt en samen hebben we een hele leuke winactie voor je!

Wat kun je winnen?

Je kunt het borduurpakket op bovenstaande foto winnen. Het is beschikbaar gesteld door Iris Borduurt en hier te vinden in haar webshop. Bij het pakket krijg je ook nog een naaldmagneet. Een heel fijn ding, wat mij betreft onmisbaar, waardoor je nooit meer je naald kwijt bent.

Hoe maak je kans?

Meedoen kan alleen onder deze foto op Instagram, op een andere manier wordt je deelname helaas niet meegerekend. Onder de foto (dezelfde als boven dit artikel) vind je ook alle voorwaarden maar bij deze de verplichte stappen nog op een rijtje:

  • Volg mij en Iris Borduurt op Instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie post dat je meedoet

Uiteraard zijn er ook weer extra kansen te verdienen met delen, liken, opslaan en taggen. Maak daar vooral gebruik van voor extra veel winkans!

Overige voorwaarden

Ik loot op 8 juni een winnaar en maak die bekend via stories, tot die tijd kun je meedoen. Je adres geef ik door aan Iris, zij stuurt het pakketje naar je op. Door mee te doen ga je dus akkoord met het delen van je adresgegevens.

Duimen maar!

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Jolijn

    Leuk!

    mei 25, 2021 at 8:47 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.