Blog | Zin om te shoppen?

maart 28, 2021

Als je me volgt op Instagram, weet je wellicht dat ik af en toe een kortingscode mag delen om lekker te shoppen bij NA-KD. Ook deze week is het weer zo ver en ik besloot ´m ook een keer hier te delen. Hoe meer mensen die lekker kunnen shoppen met korting, hoe leuker toch?

NA-KD

Voor wie NA-KD nog niet kent; je mist wat! Deze webshop verkoopt ontzettend veel leuke kleding en accessoires en is helemaal up to date qua trends. Je vind er werkelijk alles en ik vind het een heerlijke webshop om lekker door rond te speuren. Qua prijs vind ik ze zelf in het middensegment zitten; ze zijn niet heel duur maar ook geen budget winkel. Verzenden en retourneren is altijd gratis en dat vind ik zelf een enorme pré. Qua duurzaamheid stuur ik liever geen dingen heen en weer maar ik heb nou eenmaal ontzettend lastige maten waardoor ik bijna altijd meerdere maten bestel van een item.

De code

Met mijn code 20mira krijg je deze hele week 20% korting op hele collectie van NA-KD. Ideaal om wat mooie lente items of fijne basics te scoren!

Mijn favorieten

Ik ben zelf dol op kleding in nude tinten en in mijn Instagram stories kun je mijn volledige shoplog zien. Ik ben in elk geval verliefd op de bucket bag met het gouden hengsel en helemaal weg van de heerlijke wollige jas op de foto bovenaan dit artikel. Verder vind ik de jeans bij NA-KD top. Ze vallen fijn, zijn betaalbaar en gaan lang mee!

Shopze!

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.