Instagram Slider

 • Happy momentsEr staat weer een nieuwe Mira Eats online ga
 • FavesWat is jou favoriete haarverzorging? thebodyshop haircare faves happysunday bananas
 • Mijn huis in puin 20Happy weekend allemaal hopelijk hebben jullie
 • Lets Avocuddle avocado avocuddle veglife goodmorning vegetables breakfast notreally eggvocado
 • Toen The North Face me een tijdje terug vroeg naar
 • Het eerste artikel op de nieuwe site dit toffe kleimasker
 • So raise your glass if you are wrong in all
 • Happy MondayWat is jullie favoriete mascara? Ik ben groot fan
 • Its all MINEHands Off My Chocolate kwam op het briljante
 • Happy weekendWat is jullie favoriete nagellak?Ik ben groot fan van

Blog | Win mijn favorieten!

april 11, 2018
Op dit moment lig ik weer eens gevloerd in bed, soms gaat het weken goed en dan ineens weer een week k*t. Niet zo handig wat betreft foto’s maken maar ik had dit artikel toch al een tijdje gepland, dus elk nadeel heb z’n voordeel. Bijna 2 jaar geleden alweer gaf ik een pakketje weg met daarin een stuk of 6 van mijn favoriete producten. Daar werd toen erg leuk op gereageerd en wat is er nou leuker dan producten of merken weggeven waar je zelf dol op bent? Tijd dus om weer iemand blij te gaan maken met een aantal hele fijne producten!

Wat kun je winnen?
Een pakketje met favorieten, wat de exacte inhoud is, is een verrassing en ik weet zelf ook nog niet alles. Ik wil dit keer sowieso 10 producten in het doosje stoppen met een mix van eten en beauty. Een aantal van de producten zal ik zelf aanschaffen en een aantal producten worden wellicht gesponsord door bedrijven.
Wat moet ik hiervoor doen?
– Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee doet en zorg dat ik je kan bereiken door een mailadres of accountnaam achter te laten. Ik krijg helaas op winacties nog steeds veel anonieme reacties en daar kan ik helaas niks mee.
– Je kunt extra kans maken door me te volgen op Instagram, als je me daar al volgt krijg je uiteraard ook een extra kans.
De winnaar wordt uiteindelijk willekeurig geloot, dus ook met alleen een comment maak je voldoende kans!
Overige voorwaarden
– De winactie loopt tot en met woensdag 25 april 2018 18:00. De winnaar krijgt uiterlijk 27 april bericht.
– Als de winnaar het goed vind, deel ik zijn of haar account in Instagram stories, als de winnaar anoniem wilt blijven dan kan dit. Over de uitslag kan verder ook niet worden gecorrespondeerd. Dit klinkt misschien debiel maar soms krijg ik tijdens een winactie tientallen berichten of de winnaar al bekend is en dat vind ik zonde van jullie en mijn tijd.
– Ik ben niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van het pakketje, je krijgt uiteraard een traceercode.
Ik zie jullie reacties graag tegemoet en ben benieuwd wat jullie denken dat er in het pakketje zit, ik ga er wat leuks van maken in ieder geval:).
Laat een reactie achter om kans te maken!
ps. Door een overgang van host zijn alle oude reacties onder dit artikel verdwenen. Ik heb alle reacties nog wel dus ook als je je reactie niet ziet staan, maak je gewoon kans:)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Lieke van Veen

  Wat vervelend dat je gevloerd in bed ligt! Heel veel beterschap.
  Wel leuk dat je je lezers wilt verrassen met een pakketje met je favorieten producten. Ik maak graag kans.
  Ik volg je ook op Instagram (liekevv24)

  april 12, 2018 at 3:26 pm Reply
 • Jolijn

  Heel veel beterschap! Ik vind wel dat je een leuke winactie bedacht heb en ik ben wel benieuwd naar zo’n verrassingsbox (: Ik volg je ook op instagram.
  X

  april 14, 2018 at 5:29 pm Reply
 • Milou

  Hi Mira!

  Ik doe heel graag mee met jouw winactie en ik maak graag kans op een pakketje met jouw favoriete producten! Ik ben je ook gaan volgen op Instagram (Liefslou). Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt!

  april 19, 2018 at 11:37 am Reply
 • Leave a Reply