Instagram Slider

Blog | Win een zomerpakket!

juli 2, 2021

Omdat het weer het laat afweten maar we allemaal wel behoefte hebben aan een beetje gezelligheid, geef ik een zomers pakket weg aan één van mijn volgers op Instagram. In dit artikel vertel ik je meer over de inhoud van het pakket en verwijs ik je door naar de actie.

Wat kun je winnen?

Je kunt een zomers pakket winnen met daarin de volgende prijzen:

Hoe maak je kans?

Meedoen kan door een leuke zomerse reactie achter te laten onder deze post op Instagram.

Overige voorwaarden

Alle voorwaarden vind je onder de betreffende post maar het is weinig anders dan andere winacties bij mij. Reacties met zielige verhalen of misbruik van vitale beroepen negeer ik, iedereen maakt evenveel kans. Uiteraard moeten je adresgegevens als je wint wel gedeeld worden met de deelnemende bedrijven, dus bij deelname ga je daarmee akkoord. Verder loopt de actie tot 10 juli 2021 en krijgt de winnaar vanzelf bericht.

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.