adviesgesprek

Blog | Win een adviesgesprek t.w.v. €75!

december 24, 2021

Zoals je wellicht weet, is een groot onderdeel van mijn werk het ondersteunen van andere online ondernemers, bloggers en influencers. Eén van de diensten die ik daarvoor aanbied, is het Adviesgesprek. In dit artikel deel ik hoe jij een gratis Adviesgesprek ter waarde van €75 kunt winnen.

Wat is het Adviesgesprek?

Het Adviesgesprek is een online gesprek van maximaal 45 minuten waarin je mij al je vragen mag stellen over online ondernemen, SEO, Instagram, bloggen en meer. In dit gesprek mag je eventjes gebruik maken van al mijn kennis en 10 jaar ervaring. Het gesprek is geen uitgebreid traject maar een kort maar zeer effectief duwtje in de rug.

Enkele voorbeelden van onderwerpen die eerdere klanten inbrachten tijdens het Adviesgesprek:

  • SEO en vindbaarheid
  • Richting geven qua strategie en content
  • Geld verdienen met een blog
  • De juiste mensen bereiken op Instagram

Alles mag, zolang het maar te maken heeft met online ondernemen en binnen 45 minuten past. Ook als ik geen antwoord heb op je vraag, hoor je dat altijd eerlijk van mij, ook ik ben niet alwetend.

Hoe maak je kans?

Meedoen kan via Instagram onder deze post. De enige verplichting die je hebt, is onder de post (of in een DM) een reactie achterlaten waarin je deelt wat jij graag wilt bespreken tijdens het Adviesgesprek.

Heb je geen Instagram? Dan zou ik die allereerst heel snel aanmaken want als blogger of online ondernemer heb die je wat mij betreft absoluut nodig. Heb je nog steeds écht geen Instagram en ben je er van overtuigd dat dat voor jouw bedrijf ook niet van toegevoegde waarde is, dan mag je ook een reactie achterlaten onder dit artikel.

Belangrijk om te weten

Omdat het Adviesgesprek vrij kort duurt, is het niet de dienst voor uitgebreide analyses en vragen waarvoor ik dingen moet onderzoeken, hier is simpelweg geen tijd voor. Het Adviesgesprek is bedoeld voor korte, concrete vragen. Is jouw hulpvraag op dit moment niet concreet en heb je uitgebreide begeleiding nodig? Dan is dit wellicht niet de dienst voor jou.

Twijfel je of het Adviesgesprek passend is bij waar jij behoefte aan hebt? Stuur me gerust een berichtje en ik denk met je mee.

Verder gaat de prijs naar iemand met oprechte interesse in wat ik doe, niet naar een winactie toerist. Uiteraard mag je gewoon meedoen als je mijn account nu pas ontdekt maar ik wil graag echt iemand kunnen helpen en niet iemand kiezen die elke winactie volgt en ontvolgt en verder nooit interesse toont.

Op 1 januari 2022 selecteer ik een winnaar, deze persoon krijgt via DM op Instagram bericht.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.