Blog | Summer Tag

juli 5, 2016
Normaal vul ik eigenlijk nooit tags in, tenzij iemand me er specifiek om vraagt. Toch vond ik deze leuk om in te vullen, dan kan ik jullie meteen een beetje vertellen over mijn zomerplannen, ook ben ik natuurlijk super benieuwd naar jullie plannen voor deze, hopelijk niet zo regenachtige, zomer.

Wat is je favoriete zomernummer?
Ik kan echt niet kiezen, “Summer Jam” vind ik nog steeds een gouwe ouwe. Het hangt bij mij heel erg af van de stemming, als ik op het strand ligt met 30 graden mag je voor mijn part ook kerstliedjes opzetten, dan vind ik eigenlijk alles wel best.

Je vijf favoriete zomerherinneringen
– De zomer die ik doorbracht in Spanje. Ik werkte daar een aantal maanden in een hotel en dat was altijd één groot feest.
– De zomer daarna ging ik naar Costa Rica, daar heb ik heel hard gewerkt, heel veel geleerd en de meest mooie stranden en natuur gezien die ik me maar kon voorstellen.
– Een paar jaar geleden ging ik met een vriendin 4 weken naar Thailand. Ondanks dat het backpacken niet helemaal mijn ding was, was het een onvergetelijke reis. In de winter daarvoor, dat telt eigenlijk niet, ging ik naar Aruba, dat was ook echt geweldig!
– Twee jaar geleden ging ik voor het eerst naar Afrika, Gambia welteverstaan. Dat was mijn eerste vakantie met Steven en het was zo leuk! Gambia is een prachtig land met veel mooie plekken én heel erg lekker eten.
– Ook vorige zomer gaat op dit lijstje, ik ging toen voor het eerst vrijwilligerswerk doen in Roemenië. Dat was zo’n leuke en bijzondere ervaring dat ik dit jaar weer ga:)

Ga je deze zomer nog op vakantie?
Ja! Ik ga eerst twee weken naar Roemenië voor vrijwilligerswerk, dan ben ik een paar dagen terug en dan ga ik met Steven naar Tenerife. Ik kijk naar beide enorm uit en ben de dagen inmiddels flink aan het aftellen.

Noem vier dingen die je leuk vindt aan de zomer
Bij deze vier dingen ga ik er even vanuit dat het lekker weer is en niet regenachtig en koud.
– Veel te vaak barbecueën en lang buiten zitten zonder jas.
– Hele dagen spenderen op rustige strandjes met een koelbox vol eten en drinken.
– Op slippers lopen!
– Elke avond een ijsje halen na het avondeten.

Is er een boek dat je doet denken aan de zomer?
Ik kan geen specifiek boek bedenken maar lees altijd wel heel veel in de zomer, vooral op vakantie.

Is er een tv-serie die je echt een zomer gevoel geeft?
Ik moet denken aan Prison Break omdat we dit in Spanje keken, verder ga ik hopelijk, want dan is het mooi weer, heel weinig series kijken deze zomer.

Wat is jouw zomerdrankje?
Water met limoen en virgin mojito’s!

Wat is volgens jou een zomerse film?
Uhm, een film met veel strand en geen regen en sneeuw?

Wat draag je het liefst als het buiten heel warm is?
Een luchtig jurkje en slippers.

Favoriete zomer activiteiten
– In de tuin werken, slapen, eten.
– Op het strand liggen, zwemmen en ijsjes eten.
– Terras hangen en bij het uit eten buiten kunnen zitten.
– Dobberen in de zee.

Heb je verder nog plannen voor de zomer?
Bruin worden, lekker uitrusten, het huis afmaken en heel veel leuke dingen doen:)

Laat me vooral weten als jij de vragen ook ingevuld hebt of als je dat gaat doen, óf vertel je zomerplannen in de comments!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.