Blog | Mijn favoriete bloggers + Spam je blog!

januari 19, 2016
Op zich is deze titel niet helemaal eerlijk maar de blogs die ik écht meerdere keren per dag bezoek kent iedereen wel. Nu zit ik sinds kort in een Whatsappgroepje met een aantal hele leuke bloggers die nog niet wereldberoemd in Nederland zijn. Stuk voor stuk hebben ze een leuke blog met verschillende onderwerpen. Vandaag stel ik ze aan jullie voor, hopelijk ontdek je nog wat nieuws!

Happiness by Beaudine
Beaudine is een vrolijke en positieve blogger met een van de schattigste hondjes die ik ooit heb gezien. Haar artikelen zijn enorm divers omdat ze schrijft over alles wat haar blij maakt. Haar artikel over mayonaisevariaties is een aanrader, super makkelijke mini receptjes die net voor een beetje afwisseling zorgen.
Deloesious
Blogger Marloes koos een hele originele en toffe naam voor haar blog en schrijft over van alles en nog wat. Ze schrijft in het Engels maar dat is voor de meesten onder ons denk ik goed te volgen. Vorige week maakte zij een hele gave travel bucket list, die vind je hier.

By Annemae
Ook Annemae schrijft over zeer diverse onderwerpen. Haar onlangs ingevulde fotografie tag vond ik erg leuk om te lezen. Ondanks dat ik zelf niet vaak doe vind ik al die feitjes bij anderen altijd zeer interessant.

BjarnVidar
Bjarne is een spontane jongen met enorm veel humor die ook schrijft over diverse onderwerpen én grappige filmpjes maakt. Zijn artikel “Liefde is geen keuze” deelde ik voor dat ik met hem in contact kwam op social media, prachtig geschreven en precies de waarheid.
DSC05235.JPG

That kind of vibe
Evy heeft een make-up talent waar ik enorm jaloers op ben en schrijft regelmatig toffe reviews. Naast die reviews zijn er ook een hoop andere dingen te vinden op haar blog; zo schreef ze een handig artikel over haar citytrip naar Berlijn.

Marjoleinee
Marjoleine is een vrolijke blogger die voornamelijk schrijft over beauty en lifestyle. Haar uitgebreide review van de macarons van Poptasi vond ik erg leuk om te lezen, je vind ‘m hier.
Fabian Gijze
Fabian heeft een mooie schrijfstijl en schrijft over alledaagse dingen en persoonlijke ervaringen. Een van zijn persoonlijke artikelen vind hier.
Kende jij alle bloggers al? Laat vooral jouw blog achter in de comments:)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.