e-book

Blog | Leuke boeken die ik graag wil lezen

december 29, 2020

Ik lees graag maar heb hierin wel fases en dat heeft vooral te maken met tijd. Niet dat ik geen tijd heb om te lezen maar ik neem er vaak de tijd niet voor. Als ik eenmaal weer begin is het vaak even inkomen maar ben ik al snel helemaal om en lees ik boek na boek. In het nieuwe jaar wil ik graag meer tijd nemen om te lezen omdat ik weet hoe fijn ik het vind. In dit artikel verzamel ik een aantal (hopelijk) mooie boeken die ik de komende tijd graag wil gaan lezen. De boeken bevatten allemaal een affiliate link (op de titel), dat houdt in dat ik een gedeelte van de opbrengst krijg als jij een boek via mijn link koopt. Je betaalt niks extra´s maar het is een manier om mij (of een andere affiliate linker want elke online link is doorgaans een affiliate link) te supporten. Bedankt dus, als je iets koopt via mijn linkjes! Anyway; door naar de lijst met mooie boeken!

Wen er maar aan – Maike Meijer

Ik zie continu hilarische screenshots uit dit boek voorbij komen en hij staat dan ook hoog op mijn verlanglijstje. Maike Meijer (Toren C) schrijft in dit boek op hilarische wijze over het grote en kleine verval in het leven.

Burn after writing – Jones Sharon

Geen leesboek maar een ¨doe-boek¨. Dit boek daagt je met experimenten en opdrachten uit om een geheim boek te creëren dat alleen over jou gaat en dat je als het vol is kunt vernietigen of verstoppen. Wat zou je opschrijven als je zeker weer dat niemand het ooit gaat lezen?

De Kooi – Marcel van de Ven

Marcel van de Ven (die man van Hunted) vertelt in zijn boek over over zijn werk binnen een uiterst geheime afdeling binnen de politie. Spannende acties, grote gevolgen en een uniek inkijkje die vermoedelijk bij veel true-crime liefhebbers in de smaak zal vallen.

Het Geschenk – Edit Eger

Dit boek vond ik een beetje lastig te omschrijven, het lijkt een soort zelfhulpboek en is geschreven door Edit Eger, ookwel bekend als de ballerina van Auschwitz. Het is praktische gids waarmee de schrijfster ons wilt aanmoedigen belemmerende gedachten en destructief gedrag te veranderen. In dit boek leer je om slechte ervaringen om te zetten naar ervaringen waar je iets van leert en waar je kracht en vrijheid uit haalt.

Waterland – Suzanne Vermeer

Ik vind de boeken van Suzanne Vermeer altijd heerlijk makkelijk weglezen. Niet te diepzinnig, geen hele ingewikkelde verhalen maar wel fijne boeken die ik graag lees. Dit verhaal speelt zich af in Italie waar de Amsterdamse Claudette een bed & breakfast is begonnen. Haar leven daar lijkt een groot succes maar bijna niemand weet dat ze niet vrijwillig weg is gegaan uit Nederland. Haar verleden dreigt haar in te halen en dat zorgt voor een spannend verhaal.

Ik weet je wachtwoord – Daniel Verlaan

Journalist Daniel Verlaan dook in de duistere kant van het internet en schreef hier een boek vol waargebeurde verhalen over. Naast het feit dat ik niet zo stiekem een beetje verliefd ben op Daniel, lijkt het boek me oprecht erg interessant.

De Crèche – Elle van Rijn

In deze historische roman lees je het aangrijpende verhaal van een kinderverzorgster in een Joodse crèche in tijden van oorlog.

Tot slot

Ik heb weer een fijn lijstje voor de komende maanden en heb na het schrijven van dit artikel helemaal zin om te gaan lezen. Laat je een reactie achter als je ook een leuke boekentip hebt?

Lees jij graag?

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.