Blog | Goodies met jouw eigen logo!

juli 3, 2015
Als blogger schrijf je als het goed is met veel plezier en vind je het leuk als veel mensen jouw artikelen lezen. Hoe meer bekendheid hoe beter, want iedere lezer is er één en de meeste bloggers schrijven niet voor zichzelf. Hoe tof is het om meer naamsbekendheid te krijgen door rond te lopen met spulletjes waar jouw eigen logo of blognaam op staat?

Ik ontving een ontzettend leuk pakket van Van Helden, een bedrijf wat hier, puur toevallig, een paar straten verderop zit. Zo leuk om mijn logo op al die spullen terug te zien!
Ik ontving de volgende dingen:
– Canvas tas
– Notitieboekje
– Usb-stick
– Toilettasje
– Paraplu
– Thermosfles
– Toilettasje
– Badkamersetje
– Pen
– Dopper
Alles is mooi bedrukt en het is zo gek en gaaf om je logo zo terug te zien. Vooral met de dopper was ik erg blij, die wilde ik toevallig al een tijdje kopen. 
Ik mag mijn lieve medebloggers, en de rest van mijn lezers natuurlijk, een leuke korting aanbieden. Van Helden heeft een speciale pagina op hun website, hier kun je kiezen voor een kortingscode van €20 of een bloggerspakket voor een speciale prijs. Zo kun je nu voor een klein prijsje kijken wat voor spulletjes jij zou willen met je logo er op.
Ze hebben ruim 2000 producten dus er zou iets bij moeten zitten wat bij je blog of bedrijf past:) Ik heb zelf bedacht dat ik pennen moet gaan bestellen aangezien die altijd gestolen worden op school , dan kan ik daar maar beter gebruik van maken toch;)
Welke goodies zou jij willen laten bedrukken?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.