Blog | Goedkoop parkeren op de luchthaven doe je zo

februari 14, 2021

Advertorial – Op stap gaan met de auto heeft vaker wel het “ probleem “ dat er gezocht moet worden naar een geschikte parkeerlocatie. Ook bij de luchthaven ontkom je er niet aan en kunnen de kosten er aardig beginnen aan te tikken. Dat kan door slim aan te pakken wel anders. Er zijn namelijk wat mogelijkheden om zelfs tijdens de drukste periodes een goede plek weten te bemachtigen en dat ook nog zonder er veel geld aan kwijt te zijn.

Wees er op tijd bij

Het is niet alleen moeilijker om een goede plek te krijgen zonder vooraf te reserveren, maar komt het vaker ook nog duurder uit. Indien de reisplannen al duidelijk zijn, is het daarom beter om gelijk een parkeerplek te reserveren. Dat levert vaak nog een aantrekkelijke korting op en kan je gelijk met een gerust gevoel naar de luchthaven vertrekken. En eenmaal over reizen gesproken: bij all inclusive vakanties bekijken zijn er ook gelijk opties weergegeven over de parkeermogelijkheden. Ook het overwegen waard, zijn de hotels in de nabijheid van de luchthaven die de mogelijkheid bieden voor Park & Fly en kan de auto daar dus geparkeerd blijven wanneer er gebruik wordt gemaakt van het hotel. Om van het hotel naar de luchthaven te gaan, wordt er gebruik gemaakt van een pendelbus.

Bekijk ook de wat verder gelegen parkings

Wie zo dichtbij als mogelijk bij de luchthaven wil parkeren, zal daar altijd meer voor moeten neertellen. Het is echter niet altijd nodig om op loopafstand te parkeren van de vertrek- of aankomsthal. Er zijn veel parkings die zich niet op loopafstand bevinden van de luchthaven, maar pendeldiensten aanbieden. In de ruime bussen die daarvoor gebruikt worden, bevindt er zich altijd voldoende ruimte voor alle bagage. Bij het in- en uitladen wordt er ook graag een handje meegeholpen. Op zulke parkings liggen de tarieven ook wat lager.Goedkoop parkeren bij schiphol is ook afhankelijk van de opties waarvoor je kiest. Top of the Line is valet service parkeren, maar zoek je daar natuurlijk niet naar wanneer je op de centjes let. Overdekt parkeren voelt wel prettig aan, maar is het lang niet altijd nodig om voor deze duurdere optie te kiezen. Zakelijke parkeerders wordt vaker de mogelijkheid geboden om een abonnement af te sluiten.

Parkeren op de luchthaven kan dus op verschillende manieren en zijn er voldoende opties om de kosten omlaag te krijgen. Probeer zeker van te voren een plek te reserveren en maak zoveel als mogelijk gebruik van parkings die wat verder van de luchthaven te vinden zijn.

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.