Instagram Slider

 • Op mijn blog vandaag een review van dit PRACHTIGE palette
 • JAJA vanaf n krijg je met de code 15Mira op
 • Hoe is jullie weekend?Ik molesteerde vrijdag per ongeluk mijn teen
 • Sport jij liever buiten of binnen?Ik vind buiten altijd heerlijk
 • Wat gaan jullie vandaag doen? Ik ga zo voor het
 • JAJAJA De meest aangevraagde review ooit staat onlineIk probeerde 5
 • In het artikel van vandaag zie je de kleurrijke Sally
 • Fijne maandag allemaal maandag miracollab femmeluxe femmegal dutchblog dutchblogger dutchbloggers
 • Thanks again wagamamanl for a lovely diner miracollab wagamamanl wagamama
 • Hoe mooi is de nieuwe collectie van idealofsweden en neginmirsalehi
Winactie

Blog | Er staat weer een winactie online!

februari 7, 2019

Als je mij volgt op Instagram heb je ´m misschien al voorbij zien komen maar ook hier wilde ik jullie graag even wijzen op mijn nieuwe winactie. Dit keer een wel heel bijzondere prijs..

Wat kun je winnen?

Je kunt een cadeaubon van Werkspot winnen t.w.v. €100. Op Werkspot kun je vakmannen vinden die allerlei klusjes voor je uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan schilders, een tuinman of gewoon een manusje van alles.

Wat moet je daar voor doen?

Ga naar deze foto op mijn Instagram, like en laat een reactie achter met welke klus je zou willen laten doen. Verder is de voorwaarde dat je mij volgt. Als je geen Instagram hebt, kun je dit keer helaas niet mee doen.

Zijn er nog overige voorwaarden?

Ja. De cadeaubon is niet onbeperkt geldig, je klus moet uitgevoerd worden voor juni 2019. Je kan mee doen tot 16 februari 16:00, daarna kies ik een winnaar. De winnaar mag uiteraard anoniem blijven. Verder heb ik geen invloed op de klusjesman die bij jou thuis komt en ben ik daar ook niet voor aansprakelijk. Werkspot werkt alleen met ¨echte¨ vakmensen en niet iedereen kan zich zo maar inschrijven. Maar you never know en als de nieuwe schutting toch niet zo bevalt kom ik ´m niet fixen.

Dol op winacties?

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief krijg je één keer per maand een mailtje van me. Daarin vind je naast updates en tips ook elke maand een exclusieve winactie, alleen voor nieuwsbrieflezers. Inschrijven doe je in de roze balk onderaan deze pagina of door je e-mailadres achter te laten in de chat rechts onder.

Ga jij mee doen met de winactie?

*Het product voor deze winactie heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Ling

  Jazeker, ik doe mee. We hebben twee linkerhanden dus een klusjeman is welkom.

  februari 7, 2019 at 8:13 am Reply
 • elisabeth maria martina

  een handyman is hier bijzonder welkom

  februari 11, 2019 at 9:41 am Reply
 • sandra

  Wat een originele actie! Vorig jaar hebben we een huis gekocht en er zijn zoveel (kleine) klusjes blijven liggen. Het zou heel fijn zijn om hier wat van uit te kunnen laten voeren

  februari 12, 2019 at 7:01 pm Reply
 • Leave a Reply