valentijnsbox

Blog | Doe jezelf of iemand die je heel erg waardeert een Valentijnsbox cadeau!

januari 8, 2021

Sinds gisteren is er iets heel leuks te koop in mijn webshop; namelijk een Valentijnsbox! Nu ben ik van mening dat je op Valentijn iets speciaals kunt doen voor iedereen die dat verdient en niet alleen voor je geliefde. Verwen jezelf, een vriend(in), je familie of iemand anders met een mooie box!

Wat is de Valentijnsbox?

De Valentijnsbox is een gezellige box speciaal voor Valentijnsdag, de dag van de liefde. De box is voor iedereen die zichzelf of een ander een blijk van waardering en iets moois wilt geven.

Wat zit er precies in?

  • één sieraad naar keuze uit de webshop
  • een lieve kaart met eigen tekst of romantisch bericht van mij
  • lekkere dingen!

Wat kost het?

De Valentijnsbox kost €20 inclusief verzenden met track&trace binnen Nederland. Naar België verzenden is mogelijk alleen omdat de post daar sinds vorig jaar €13 voor één pakketje vraagt, geldt er een toeslag. Woon je in België en wil je bestellen? Stuur dan even een mailtje naar info@miratells.nl, dan bespreken we de opties.

Hoe kan ik er een bestellen?

Bestellen kan in mijn webshop op deze pagina, de verzenddatum kun je zelf kiezen.

Tot slot

Hopelijk tot ziens in de webshop en sowieso alvast een fijne Valentijnsdag gewenst. Of het nou met jezelf is of met iemand anders; maak er een fijn moment van om jezelf of een ander te waarden. Natuurlijk kan dat ook op elke andere dag van het jaar maar Valentijnsdag voelt voor mij toch altijd extra fijn.

Is zo´n Valentijnsbox iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.