Blog | 7 toffe Instagram-boeken

april 13, 2018

Mijn Instagram verslaving heeft al een tijdje serieuze vormen aangenomen, niet geheel onverdienstelijk want ik krijg steeds meer leuke volgers en reacties (thanks daarvoor<3). Naast dat ik graag op Instagram zelf kijk voor inspiratie en tips, vind ik het ook tof om mooie boeken te lezen met daarin Instagram-tips. Deze boeken zijn vaak ook nog eens erg mooi en dus prima te gebruiken voor je volgende Instagram-foto. Ik zet een aantal boeken voor je op een rijtje:)

Snap! €16,99
Nummer 1 is ook meteen mijn absolute favoriet uit dit rijtje, wat een leuk boek is dit! In dit, prachtig vormgegeven, boek legt Anki je op een toegankelijke manier uit hoe je met je smartphone bijna net zulke mooie foto’s kunt maken als met een professionele camera. Het ideale boek als je je account op Instagram naar een hoger leven wilt tillen, zonder een dure camera je te kopen. Je koopt ´m via deze link.

Imagine, Shoot, Create €20
De Nederlandse Annegien werd wereldwijd beroemd door haar bijzondere creaties op Instagram. Ze maakt bijzondere zelfportretten door middel van fotografie en zeer goede fotobewerking. Ik kan echt niks wat ook maar een beetje in de buurt komt van wat zij maakt, maar ik vind dit boek heel mooi en inspirerend, je koopt ´m hier

Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram €14,95
Leuk compact boekje met vooral veel beeld en nuttige tips van Instagram-gebruikers over
 de hele wereld. Het leukste aan dit boek vind ik dat er tips op heel veel verschillende gebieden gegeven worden en niet alleen de ¨standaard¨ tips die we vaker ergens terug zien. Hier te koop.
Hoe word ik Instafamous? €19,95
De twee Belgische dames die dit boek schreven zijn beide ¨instafamous¨ te noemen en delen in dit boekje hoe jij dat ook kunt bereiken. Je krijgt o.a. tips voor de beste foto’s, poseren en het aantrekken van merken. Ik vond ik dit boek geen extreem spannende of unieke tips maar het is wel leuk en vooral inspirerend om te lezen. Je shopt ´m hier.
In beeld met Instagram in 60 minuten €34,50
In dit (dure) boek van social media-expert Kirsten Jassies krijg je van begin tot eind een handleiding voor Instagram. Ze legt je uit hoe je Instagram zowel zakelijk als privé kunt inzetten en hoe je snel meer likes en comments vergaard. Ik vind dit een prettig en zeker nuttig boek, alleen wel duur. Je vind ´m hier!
Graphic €15,99
Dit Engelstalige boekje geeft niet echt tips maar is vooral heel mooi en inspirerend. Echt een van de mooiste boeken uit mijn collectie! Hier te koop.
Cats €15,99
Een kattenboek kon in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. In dit boekje vind je de tofste kattenfoto’s van Instagram, en dat zijn echt niet zomaar huis-tuin-en keukenfoto’s. Vooral heel leuk om te bekijken en weg bij te dromen dat je kat ook ooit gaat meewerken aan een foto. Shop ´m via deze link.Ik had jullie graag van elk boek foto’s willen laten zien maar er is zo veel gedoe over copyright de laatste tijd dat ik het even niet aandurf omdat ik bij boeken de regels niet exact weet. Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben, laat vooral in de comments achter als jij ook boekentips hebt!
Wat is jouw favo Insta-book?

*Dit artikel bevat affiliate links.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

16 Comments

 • Mei Qi

  Ik wist niet dat er boeken bestonden over instagram!

  april 13, 2018 at 6:29 pm Reply
  • Mira Ennen

   Nee tof he, er zijn echt zo veel leuke en vooral leerzame!

   april 25, 2018 at 7:12 pm Reply
 • nicole

  Wat handig dat er boeken zijn over Instagram. Het is een medium dat ik maar heel weinig gebruik hoewel ik wel een account heb.

  oktober 23, 2018 at 9:15 am Reply
 • Britt - DailyDazzle.nl

  Het grootste deel van deze boeken kende ik al en ik wil ze ook echt allemaal hebben! Toch nog maar even sparen, haha!

  oktober 23, 2018 at 9:25 am Reply
 • Laura

  Heel handig overzicht! Ik vind het alleen jammer dat iets leuks als instagram zo commercieel geworden is, maar goed ja.. Voor mensen die er hun job van gemaakt hebben is het natuurlijk heel handig!

  oktober 23, 2018 at 9:26 am Reply
  • Mira Ennen

   Ja het heeft zeker voor- en nadelen! Bij mij is het inmiddels ook werk geworden dus ik ben wat bevooroordeeld. Ik vind het wel jammer als mensen het puur en alleen als een soort reclameblok gebruiken met weinig creativiteit!

   oktober 23, 2018 at 9:30 am Reply
 • Marcelina de Boer

  Wauw wat een collectie aan boeken al over Instagram zeg! Ik ga jouw favoriet eens opzoeken 🙂 Ik heb geen dure camera en dan is het gebruik van je camera wel handig haha.

  oktober 23, 2018 at 9:35 am Reply
  • Mira Ennen

   Ja mega aanrader is dat, echt een leuke!

   oktober 23, 2018 at 9:41 am Reply
 • Gerdi - Blond&Bruin

  Wauw wat een lijst boeken.. Ik vind Instaproof echt een aanrader!

  oktober 23, 2018 at 12:30 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ja, die wil ik ook nog lezen! Hoor er zo veel goeds over:)

   oktober 23, 2018 at 12:39 pm Reply
 • Patricia Schmitz-Heres

  Ik wist helemaal niet dat er boeken voor Instagram zijn. Sowieso is Instagram een platform waar ik nog niet heel veel gebruik van maak.

  oktober 23, 2018 at 7:06 pm Reply
 • Manon / Hey Frits

  Haha dat kattenboek! Leuk lijstje, ik mis alleen wel foto’s van de boeken … aangezien ik erg visueel ingesteld ben en gek op mooie boeken koop ik iets sneller als er een plaatje bij staat! Is dat niet waar Instagram over gaat 😉

  oktober 24, 2018 at 12:44 pm Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel voor je comment:) Veel boeken heb ik geleend en waren geen rechtenvrije foto´s van te vinden dat is een beetje de reden.

   oktober 24, 2018 at 1:07 pm Reply
 • Mama Isidore

  Ik denk dat de schrijvers in elk geval gebakken zitten met dit soort boeken. Zelf vind ik insta erg leuk, maar er ook nog eens een boek over kopen gaat me dan net ff te ver.

  oktober 24, 2018 at 12:55 pm Reply
 • Ester

  Snap! staat echt al zoooo lang op m’n verlangslijstje.

  oktober 24, 2018 at 6:25 pm Reply
  • Mira Ennen

   Jaa zo tof is die!

   oktober 24, 2018 at 6:40 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.