Instagram Slider

 • Neem jij vitaminessupplementen?Ik slik in de zomer niet heel veel
 • Its a coconut kinda daysunday coconut freshcoconuts collab fruit fruitbox
 • De afgelopen week probeerde ik de BEAM Facial set van
 • Plastic in je bad?Met de Turtle Jelly Bomb vraagt Lush
 • Vandaag staat er een Sephora Shoplog onlineSwipe up link vind
 • Ik ben weer terug van vakantie!Op mijn blog praat ik
 • Wat was jouw ontbijtje vanmorgen?Ik ontbijtte met onder andere deze
 • Mogguh Waar dromen jullie meestal over?Ik vaak over eten n
 • Met jou is alles leuker
 • Welgeteld 15 ijsjes at ik deze vakantie ik ben n

Blog | 7 toffe Instagram-boeken

april 13, 2018

Mijn Instagram verslaving heeft al een tijdje serieuze vormen aangenomen, niet geheel onverdienstelijk want ik krijg steeds meer leuke volgers en reacties (thanks daarvoor<3). Naast dat ik graag op Instagram zelf kijk voor inspiratie en tips, vind ik het ook tof om mooie boeken te lezen met daarin Instagram-tips. Deze boeken zijn vaak ook nog eens erg mooi en dus prima te gebruiken voor je volgende Instagram-foto. Ik zet een aantal boeken voor je op een rijtje:)

Snap! €16,99
Nummer 1 is ook meteen mijn absolute favoriet uit dit rijtje, wat een leuk boek is dit! In dit, prachtig vormgegeven, boek legt Anki je op een toegankelijke manier uit hoe je met je smartphone bijna net zulke mooie foto’s kunt maken als met een professionele camera. Het ideale boek als je je account op Instagram naar een hoger leven wilt tillen, zonder een dure camera je te kopen. Je koopt ´m via deze link.

Imagine, Shoot, Create €20
De Nederlandse Annegien werd wereldwijd beroemd door haar bijzondere creaties op Instagram. Ze maakt bijzondere zelfportretten door middel van fotografie en zeer goede fotobewerking. Ik kan echt niks wat ook maar een beetje in de buurt komt van wat zij maakt, maar ik vind dit boek heel mooi en inspirerend, je koopt ´m hier

Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram €14,95
Leuk compact boekje met vooral veel beeld en nuttige tips van Instagram-gebruikers over
 de hele wereld. Het leukste aan dit boek vind ik dat er tips op heel veel verschillende gebieden gegeven worden en niet alleen de ¨standaard¨ tips die we vaker ergens terug zien. Hier te koop.
Hoe word ik Instafamous? €19,95
De twee Belgische dames die dit boek schreven zijn beide ¨instafamous¨ te noemen en delen in dit boekje hoe jij dat ook kunt bereiken. Je krijgt o.a. tips voor de beste foto’s, poseren en het aantrekken van merken. Ik vond ik dit boek geen extreem spannende of unieke tips maar het is wel leuk en vooral inspirerend om te lezen. Je shopt ´m hier.
In beeld met Instagram in 60 minuten €34,50
In dit (dure) boek van social media-expert Kirsten Jassies krijg je van begin tot eind een handleiding voor Instagram. Ze legt je uit hoe je Instagram zowel zakelijk als privé kunt inzetten en hoe je snel meer likes en comments vergaard. Ik vind dit een prettig en zeker nuttig boek, alleen wel duur. Je vind ´m hier!
Graphic €15,99
Dit Engelstalige boekje geeft niet echt tips maar is vooral heel mooi en inspirerend. Echt een van de mooiste boeken uit mijn collectie! Hier te koop.
Cats €15,99
Een kattenboek kon in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. In dit boekje vind je de tofste kattenfoto’s van Instagram, en dat zijn echt niet zomaar huis-tuin-en keukenfoto’s. Vooral heel leuk om te bekijken en weg bij te dromen dat je kat ook ooit gaat meewerken aan een foto. Shop ´m via deze link.Ik had jullie graag van elk boek foto’s willen laten zien maar er is zo veel gedoe over copyright de laatste tijd dat ik het even niet aandurf omdat ik bij boeken de regels niet exact weet. Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben, laat vooral in de comments achter als jij ook boekentips hebt!
Wat is jouw favo Insta-book?

*Dit artikel bevat affiliate links.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Mei Qi

  Ik wist niet dat er boeken bestonden over instagram!

  april 13, 2018 at 6:29 pm Reply
  • Mira Ennen

   Nee tof he, er zijn echt zo veel leuke en vooral leerzame!

   april 25, 2018 at 7:12 pm Reply

  Leave a Reply