black friday

Blog | Black Friday bij Mira Sells!

november 27, 2020

Omdat mijn webshop twee dagen na Black Friday één jaar bestaat en ik dan al een grote actie heb, wilde ik eigenlijk niks meer doen voor deze vrijdag. Nu kreeg ik zo veel vragen en verzoekjes dat ik toch een kleine actie heb bedacht en daar deel ik graag wat meer over in dit artikel!

Bundels!

Om toch iets leuks aan te bieden voor Black Friday, heb ik een aantal bundels samengesteld. In één bundel zitten twee sieraden en er zijn 4 verschillende bundels die stuk voor stuk voordelig geprijsd zijn. Op deze manier koop je dus twee sieraden voor één voordelig tarief. Het zijn bundels dus ze gelden alleen als geheel en items kunnen niet onderling gewisseld worden. Een leuke manier om jezelf wat cadeau te doen óf alvast een mooi sieraad voor een vriend of vriend aan te schaffen. Ook voor de bundels geldt; verzending binnen Nederland is gratis!

Hebben!

Alle 5 de bundels vind je op deze Black Friday op het Instagram account van mijn webshop. In de stories kun je exact zien welke bundels er zijn én wat ze kosten. Bestellen gaat niet via de webshop maar via een DM en een betaalverzoek. Je bestelling is definitief zodra je betaalverzoek betaald is. Krijg ik binnen 30 minuten geen reactie of betaling, dan komt je bundel weer beschikbaar voor verkoop.

Overige voorwaarden

Voor de bundels gelden niet dezelfde retour voorwaarden als normaal, deze kunnen namelijk niet geretourneerd worden. Uiteraard heb je wel gewoon de normale garantie en mag je me altijd een berichtje sturen als er iets mis is. Verder zijn alle bundels alleen verkrijgbaar op Black Friday en zolang de voorraad strekt; op = op.

Is het een cadeautje?

Is de gehele bundel óf één van de twee sieraden een cadeautje voor Kerst, Sinterklaas of iets anders? Laat het me weten en ik pak het met liefde extra gezellig voor je in, ook een kerstkaartje is mogelijk; hiervoor betaal je niks extra´s.

Happy Shopping!

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.