artikelen

Blog | De populairste artikelen van de afgelopen maand!

mei 26, 2020

Tijd voor een lijstje! In dit artikel laat ik je zien welke artikelen in de afgelopen maand het meest gelezen werden. Wie weet ontdek je nog een interessant artikel dat je nog niet kende!

1. The Ritual Of Jing review

Eigenlijk staat deze review sinds ik ´m schreef al elke maand op nummer één: hij werd afgelopen maand maar liefst 2925 keer gelezen. Ik maakte een review van destijds de nieuwste collectie van Rituals en ben nog steeds groot fan van deze lijn!

2. Humble & Crumble review

Ook deze review trekt maandelijks zo´n 2000 bezoekers, niet gek want het zijn geweldige koeken. Goed nieuws voor de liefhebbers; volgende week test ik weer een aantal nieuwe smaken waaronder de massaal aangevraagde tompoes!

3. Kwitantie

In dit artikel geef ik meer uitleg over een kwitantie (die heb je nodig als je geen KVK hebt) en kun je gratis een voorbeeld downloaden.

4. Jumbo Cookie Dough review

Een tijdje terug kwam Jumbo met cookie dough in een potje om zo te eten. Ik vond ´m persoonlijk niet geweldig maar er wordt veel naar gezocht!

5. Sugar Bear Hair review

Ook dit artikel doet het elke maand heel goed, veel mensen zoeken naar deze haarvitamines en komen dan bij mij terecht. Ik schreef er een hele tijd geleden een uitgebreide review over en gebruik dit merk nog regelmatig.

Tot slot

Voor mij geen verrassing dat dit de top 5 is deze maand, om eerlijk te zijn is het bijna elke maand hetzelfde. Nieuwe artikelen worden gelukkig ook goed gelezen maar bepaalde zoekwoorden doen het (gelukkig) erg goed op Google waardoor deze ¨oudjes¨ lekker populair blijven.

Kende jij al deze artikelen al?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.