Youtube

Blog Academy | Alle Blog Academy video´s tot nu toe!

juni 3, 2019

Ondanks dat deze rubriek het meest gelezen wordt van alles waar ik op mijn blog over schrijf, gaat mijn Youtube kanaal nog niet echt viral. Om de views een beetje te stimuleren wijs ik jullie graag op alle video´s die ik tot nu toe maakte!

Mijn Youtube kanaal

Een tijdje terug begon ik naast het schrijven van Blog Academy artikelen ook video´s op te nemen. In deze video´s behandel ik in principe onderwerpen die al eerder voorbij kwamen in een artikel. Dit doe ik voor wat extra uitleg én om mensen die liever video´s kijken tegemoet te komen. En niet geheel onbelangrijk; ik vind het ontzettend leuk om te doen én om nieuwe skills te leren. Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal, er komt elke maandag een nieuwe video online.

Deze video´s verschenen er tot nu toe

De plannen voor mijn kanaal

Op dit moment ben ik vooral bezig met kijken hoe ik het beste kan zitten, op welke stand mijn lampen het mooiste zijn en hoe ik een beetje natuurlijk overkom. Er is nog flink wat ruimte voor verbetering en ik vind het ontzettend leuk om weer een ander aspect van het online ondernemen te verkennen en nieuwe dingen te leren. In de toekomst wil ik nog een microfoon gaan kopen om het geluid ruisvrij te krijgen, echter vind ik het voor de views die ik nu heb de investering nog niet waard. Vooralsnog komen er alleen Blog Academy video´s, al twijfel ik over een pakketjes unboxing als ik terugkom van vakantie. Laat dus vooral weten als je dat leuk (of juist vreselijk) vindt!

Ben jij al (gratis) abonnee van mijn kanaal?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Anne

    Ik vind unboxing video’s altijd erg leuk, verder hou ik meer van geschreven artikelen!

    juni 3, 2019 at 8:25 am Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.