Instagram Slider

q&a

Blog Academy | Video| Q&A over bloggen, ondernemen en Instagram!

augustus 4, 2019

Zojuist heb ik weer een nieuwe video geplaatst op mijn Youtube kanaal: een Q&A! In deze video geef ik samen met een gast antwoord op al jullie vragen over bloggen, ondernemen en Instagram. Hier onder vertel ik je wat meer en kun je de video bekijken.

Q&A

Dagelijks krijg ik soms tientallen vragen via Instagram of mail die meestal gaan over onderwerpen als bloggen, ondernemen, online geld verdienen en groeien op Instagram. Samen met Sabri besloot ik de meest gestelde vragen te beantwoorden in een video. De combinatie tussen een startende en een ervaren blogger leek ons wel leuk, hopelijk geeft dat jullie ook wat zicht in de verschillende kanten.

De linkjes

Mocht je deze video binnen dit artikel kijken en niet via Youtube, dan bij deze alle linkjes waar we het over hebben:

Tot slot

Voor het eerst dus een Q&A! We hebben lang niet alle vragen behandeld maar een video van meer dan een half uur vonden we wat veel. Mocht je voor de volgende versie nog vragen hebben, laat die dan vooral achter in de comments. Ook word ik heel blij van nieuwe abonnees op mijn kanaal!

Tot de volgende video!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • bychristiana

  Super leuk filmpje, Ik heb hem van de week van begin tot eind gekeken. Grappig wat je zegt over bepaalde youtubers die je niet perse leuk vindt, maar waarvan je wel en af toe filmpjes kijkt omdat wat ze bereikt hebben zo inspirerend is. SUPER herkenbaar, ook juist bij de twee dames die je noemt heb ik dat dus precies zo. Ik vind hun persoonlijkheid ook niet perse heel leuk, maar wat ze dan hebben bereikt absoluut wel!

  augustus 9, 2019 at 2:47 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ooh grappig om te horen dat ik niet de enigste ben. Op een of andere manier wil je dan toch kijken he, ondanks dat ze niet echt zakelijke tips geven.

   augustus 9, 2019 at 3:27 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.