Instagram Slider

influencers inzetten voor je bedrijf

Blog Academy | Influencers inzetten voor je bedrijf? Zo doe je dat effectief!

september 2, 2021

Ik ben al jaren blogger en doe campagnes vanuit deze kant, mijn webshop bestaat echter pas twee jaar en leerde me ontzettend veel over de andere kant. Influencers inzetten voor je bedrijf kan enorm effectief zijn maar is, in mijn ogen, best lastig. Ik liep zelf tegen diverse punten aan en leerde al doende. In dit artikel deel ik een makkelijke en efficiënte manier om influencers en bloggers in te zetten voor je bedrijf.

Wat kunnen bloggers en influencers voor je bedrijf betekenen?

Heel veel. Influencers en bloggers met de juiste doelgroep kunnen ervoor zorgen dat je product of dienst bij de juiste mensen (potentiële klanten) onder de aandacht gebracht wordt. Bloggers hebben als extraatje dat zij ook nog eens heel goed kunnen zijn voor je lintbuilding. Even heel kort gezegd: op de juiste manier linken op de juiste blogs, kan ervoor zorgen dat Google jouw website veel sneller naar boven laat komen bij relevante zoekopdrachten. In mijn ogen essentieel want je wilt als bedrijf verkopen en daarvoor moet je eerst gevonden worden.

De knelpunten

Toen ik met mijn webshop ging samenwerken met bloggers en influencers, liep ik tegen een aantal vervelende dingen aan.

  • Wie past bij mij?
  • Zijn de statistieken wel echt of is er gephotoshopt?
  • Influencers hielden zich niet aan afspraken.
  • Het was extreem veel werk met minimale output.

Stress, hoofdpijn en weinig resultaten dus, ondanks dat ik nog enigszins een idee had waar ik mee bezig was. Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier als bedrijf al helemaal geen zin in hebt en er is gelukkig een oplossing: LinkPizza.

LinkPizza

LinkPizza neemt alles rondom Influencer en blogger campagnes voor je uit handen en heeft verstand van zaken. Ze weten waar ze op moeten letten, je hoeft zelf niet overal achteraan en je hebt altijd recente statistieken. De voordelen:

  • Ruim 5000 kanalen met geverifieerde mediakits. Dit betekent dat de statistieken gekoppeld zijn aan de kanalen en dus niet bewerkt kunnen worden.
  • Je krijgt vanzelf de pitches binnen en kunt zelf vooraf je wensen doorgeven.
  • Heel veel ervaring en hulp van de LinkPizza experts zorgen voor effectieve en duidelijke campagnes.
  • De facturatie gebeurt automatisch en hoef je niet zelf te regelen.

Geen gedoe dus maar vooral resultaten en gemak!

Dat wil ik voor mijn bedrijf!

Dat snap ik, niks vervelender dat je met randzaken bezig houden, daar ben je geen ondernemer voor geworden. Aanmelden als bedrijf bij LinkPizza kan via deze link, ik krijg dan een leuke bonus en jij kunt gaan knallen met campagnes!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.